• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.08.2018

10:15

MONSTRUOZNO! Osmorica drugara se napilo, PA DO SMRTI SILOVALI TRUDNU KOZU!

Vesti

MONSTRUOZNO! Osmorica drugara se napilo, PA DO SMRTI SILOVALI TRUDNU KOZU!

Podeli vest

Pijani muškarci u Indiji ukrali bremenu kozu od farmera Aslupa Kana (27) i iživljali se nad njom, nakon čega je životinja uginula. Policija uhapsila trojicu, a petorica su pobegla i za njima se traga

Osmorica pijanih muškaraca u Indiji otela su bremenu kozu i brutalno je silovala, usled čega je jadna životinja uginula. Policija je pokrenula potragu za petoricom monstruma koji su pobegli nakon što su uhvaćeni na delu, a trojica su uhapšena.

Bolesno
Jedan od silovatelja mi se smejao i rekao mi da su se on i njegovi drugovi sjajno zabavili sa životinjom
Aslup Kan

Očajan vlasnik koze Aslup Kan (27) iz jednog sela kod grada Nuha ispričao je da su pijani muškarci prošle srede oteli njegovu životinju iz dvorišta, tukli je i na kraju silovali.

- Prvo su pokušali da je siluju u dvorištu, ispred moje kuće. Pozvao sam komšije i uz njihovu pomoć uspeo sam da ih oteram. Međutim, vratili su se osam sati kasnije i ukrali kozu. Kad sam primetio da je nema, opet sam pozvao komšije, pa smo zajedno krenuli u potragu za njom. Na obodu sela, u jednoj napuštenoj kući, naišli smo na osmoricu muškaraca kako je siluju. Čim su nas videli, petorica su pobegla. Trojica su ostala i rekla mi da prijavim slučaj policiji ako smem - ispričao je Kan.

printscreen

Bolesnici

On je dodao da je povređena životinja bespomoćno ležala na zemlji.

- Nije mogla da hoda, niti da mekeće od bolova - rekao je Kan.

Prema njegovim rečima, uz pomoć komšija odneo je životinju kući, gde joj je dao lekove i očistio rane na glavi koje je zadobila usled teških batina. 

1,5 dolara kazne najverovatnije će platiti silovatelji koze

- Ceo sledeći dan nije mogla da jede. Samo je ležala kao da je paralizovana - naveo je Kan.

Jedan od monstruma došao je kod Kana u posetu tog dana da bi video šta se dešava.

- Smejao se i rekao da su se on i njegovi drugovi sjajno zabavili sa životinjom. Bio sam van sebe od besa. Skočio sam u nameri da ga udarim, ali je on pobegao - kazao je indijski farmer.

Nekoliko sati kasnije koza je uginula. Veterinari koji su pregledali leš životinje kažu da je uginula od posledica silovanja i batina.

Kan je odmah zatim otišao u policiju i prijavio ceo slučaj. Nadležni su odmah uhapsili trojicu koju je Kan identifikovao i kažu da će najverovatnije brzo uhvatiti ostalu petoricu. 

Iako je, prema indijskom zakonu, silovanje životinje krivično delo, za koje je zaprećena čak i doživotna robija, silovatelji koze sasvim sigurno neće otići u zatvor na tako dug period. Oni koji su uhvaćeni u seksu sa životinjom u Indiji obično dobijaju zatvorsku kaznu do tri meseca ili samo da plate 1,5 dolara. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samostalni car

pre 5 godina

Kakvih bolesnika ima na ovom svetu to nije normalno

Sima

pre 5 godina

Kakvi idioti i paćenici? Ipak žao mi je životinje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija