• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: russia today/informer.rs

01.08.2018

14:47

(VIDEO/FOTO) SILOVAO ĆERKE I TERAO IH DA JEDU PSEĆE DLAKE, ONE GA IZBOLE 45 PUTA! Tri sestre priznale ubistvo oca mafijaša, PRETI IM DOŽIVOTNA ROBIJA!

Vesti

(VIDEO/FOTO) SILOVAO ĆERKE I TERAO IH DA JEDU PSEĆE DLAKE, ONE GA IZBOLE 45 PUTA! Tri sestre priznale ubistvo oca mafijaša, PRETI IM DOŽIVOTNA ROBIJA!

Podeli vest

Ruske tinejdžerke Kristina (19), Angelina (18) i Marija (17) priznale su ubistvo 57-godišnjeg oca Mihaila Kačaturijana i sada im preti doživotna kazna zatvora

Iako su navele da su oca izbole zbog višegodišnjeg mučenja i seksualnog zlostavljanja, sudija nije poverovao u njihove tvrdnje i nije ih pustio iz pritvora. Smatra se da su zločin unapred isplanirale, pa im umesto prvobitne kazne od 15 godina zatvora, sada preti doživotna kazna.

AngelinaInstagram

Angelina

TRI TINEJDŽERKE UBILE OCA, POZNATOG MAFIJAŠA! Godinama ih je tukao i SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO! A sad im preti po 15 godina robije!

Prema prvim izveštajima, zločin je krenuo spontano jer je otac napao Kristinu, posle čega je ona zgrabila nož.

Ipak, mediji navode da je Kačaturijan spavao kada mu je jedna od devojaka zabola nož u grlo, a zatim su joj se pridružile druge dve i napale ga nožem i čekićem. 

Broj uboda varira od 36 do 45, a imao je rane po vratu, oko srca i po stomaku.

Iako je Sud odbacio tvrdnje da su zločin počinile jer nisu više mogle da trpe zlostavljanje, postoje svedočenja komšija i prijatelja koji ipak idu tome u prilog.

Oni tvrde da Kačaturijan kćerkama nije dozvoljavao da izlaze napolje, čak ni u školu, te da se ponašao kao pravi tiranin. Navodno im je pretio pištoljem i redovno ih je tukao, a zabranjivao im je izlaske i druženje sa prijateljima. Čak je i majka devojaka pobegla od njega zbog maltretiranja.

UbijeniInstagram

Ubijeni Mihail Kačaturijan

- Uvek ih je tukao. Jednom ih je odveo u šumu i pretio da će ih ubiti. Majka je pobegla, a on je kćerkama zabranio svaku komunikaciju s njom. Kačaturijan je bio povezan sa podzemljem, bio je poput mafijaškog bosa - rekla je jedna porodična prijateljica.

KristinaInstagram

Kristina

Najstariju kćerku, Kristinu, navodno je pre četiri godine silovao u hotelu u Izraelu, nakon čega je devojka pokušala da se ubije.

- Jednom je Mihail pronašao pseće dlake na tepihu i jednu od kćerki je naterao da to pojede - rekao je porodični prijatelj.

Ipak, kako prenose pojedini ruski mediji, devojke su unapred isplanirale ubistvo. Navodno su ukrale su ključeve od kola i iz njih uzele čekić i nož, a kada je Kačatturijan zaspao na fotelji, iskoristile su priliku i napale su ga.

Kako je utvrđeno, kćerka koja je tvrdila da ju je otac napao, Kristina, zadobila je te povrede nakon njegove smrti.

Slučaj bi treblo da bude odbačen protiv najmlađe sestre, Marije, jer nije aktivno učestvovala u zločinu, ali dalja istraga će to tek detaljno utvrditi.

MARIJAInstagram

Marija

Za Kačaturijana se zna da je bio blizak sa kriminalnim podzemljem, a tokom pretresa njegovog stana i "audija Q7" pronađen je arsenal oružja i dva kilograma heroina.

Kako se navodi, konzumirao je drogu, a sa svojim kćerkama organizovao je niz skandaloznih aktivnosti. Zna se da nigde nije radio, ali i da je porodica veoma dobro živela.

Kačaturijan je bio povezan sa mnogim uticajnim ljudima, a sumnja se da je posebno bio u vezi sa izvesnim finasijerom koji živi u SAD i koji mu je redovno slao velike sume novca. Trgovao je drogom, ali nikad nije bio optužen za bilo koje krivično delo, upravo zahvaljujući pomenutim vezama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija