• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.08.2018

19:52

(VIDEO) ČUDO U MEKSIKU: Evo kako su svi putnici preživeli PAD AVIONA U DURANGU!

Vesti

(VIDEO) ČUDO U MEKSIKU: Evo kako su svi putnici preživeli PAD AVIONA U DURANGU!

Podeli vest

Stručnjak za bezbednost u avio-saobraćaju Adrijan Jang izjavio je da putnici imaju više šanse da prežive avionske nesreće u avionima robusnije konstrukcije

On je dodao da je takav bio avion kompanije "Aeromeksik" koji se sinoć srušio, a u kojem nije bilo stradalih.


Jang, istražitelj holandske konsultantske firme "To70", kazao je za AP da je procenat preživelih u takvim nesrećama veći, jer su "avioni sada jači nego što su ikada bili". 

printscreen

On je ocenio da sada postoji manja mogućnost da ljudi budu zarobljeni ispod srušenih sedišta i podova, pogotovo ako je avion u jednoj ravni i sa ravnim podom, kao što je to bio slučaj s avionom koji se srušio na severu Meksika. 


Jang je dodao da je još rano za spekulacije o uzrocima te nesreće. 

(FOTO/VIDEO) SREĆA U NESREĆI: U Meksiku se srušio avion sa više od 100 putnika i SVI OSTALI ŽIVI?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija