• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs

08.08.2018

18:10

AMERIČKI GENERAL: PUTIN NAM NE MOŽE NIŠTA, MI SMO NAJBOLJI NA SVETU: Šefa vojske SAD iznervirala priča o moći Rusije!

Vesti

AMERIČKI GENERAL: PUTIN NAM NE MOŽE NIŠTA, MI SMO NAJBOLJI NA SVETU: Šefa vojske SAD iznervirala priča o moći Rusije!

Podeli vest

SAD su izuzetno dobro zaštićene od bilo kakvog nuklearnog oružja, uključujući i rusko, izjavio je glavnokomandujući strateških snaga američke vojske general Džon Hajten

- Sve te nuklearne snage o kojima govori Rusija, te hiperzvučne rakete, torpeda, pa i krstareće rakete sa nuklearnim bojevim glavama… Znate šta? Oni i dalje nemaju strateške podmornice i ne mogu ništa da učine protiv naših 400 lansirnih stanica za rakete širom teritorije SAD - rekao je on.

Prema njegovim rečima, upravo iz tog razloga, američke snage, kada je reč o međusobnom obuzdavanju, i dalje su van bilo kakve konkurencije.

- Mi možemo da dominiramo i da odgovaramo na bilo koji napad, odakle god on došao - dodao je.

POMIRITELJSKA MISIJA: Senator Rend Pol u Moskvi uručio Trampovo pismo ruskoj vladi!

Međutim, mediji podsećaju da je ruski predsednik Vladimir Putin, tokom obraćanja Federalnoj skupštini u martu ove godine, predstavio najnovije vidove ruskog naoružanja koji nemaju pandana u svetu.

RUSI NAPRAVILI VEČNI NUKLEARNI REKATOR! Podmornica "Knez Vladimir" čuvaće Arktik DO KRAJA VREMENA!

Reč je o raketnom kompleksu „sarmat", podvodnim dronovima "posejdon", krstarećoj raketi "burevesnik", avijacionom raketnom kompleksu "kinžal", ali i laserskom oružju.

Putin je, takođe, naveo da je izrađeno supersonično oružje iz sistema „Avangard", a reč je o raketama koje lete visokim slojevima atmosfere hiperzvučnom brzinom, što ih čini apsolutno otpornim na bilo koje sredstvo protivvazdušne i protivraketne odbrane.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RINGISPIL

pre 5 godina

Gledali smo uzivo 11 septembar. PAMETNOM DOSTA. Da se ja pitam i na kosovu bi radila ILEGALA i partizanstina sa dosta pravih pozara na pravom mestu izasli bi vi iz vaseg bondstila ko pacovi. Uz malo dima i najveca mecka izlazi iz jazbine.

branko1

pre 5 godina

Kad ti pamet dođe u taj izlapeli mozak,već te neće biti.toliko im treba

simasipa

pre 5 godina

Da generale, vi ste najbolji na svetu u ubijanju nevinih ljudi. Vi ste najbolji i najefikasniji kad gađate sa deset hiljada metara i pogodite nedužni decu, e moj generale vi ste sila na slabe, alalvera.

baki

pre 5 godina

Štaćeš svaki ciga svoga konja hvali( i ako je najgori) tako i oni. Svako ko sebe hvali ne zavredjuje paznju kod drugih !!!!

ZORA

pre 5 godina

Prepotentni Ameri kao i uvek ali ja mislim da oni Ruse pobedjuju samo u filmovima.Setite se svih filmova, Rusi su uvek neprijatelji a oni veliki pobednici.

vlada

pre 5 godina

Ko te sta pita?Da nisi u strahu ti ne bi to pricao!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija