• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I

08.08.2018

19:33

BIZARNA PREVARA! ​OČAJNA ŽENA IZ HONDURASA UHVAĆENA U STRAŠNOJ LAŽI: Sahranila lutku, tvrdeći da je mrtva beba!

Vesti

BIZARNA PREVARA! ​OČAJNA ŽENA IZ HONDURASA UHVAĆENA U STRAŠNOJ LAŽI: Sahranila lutku, tvrdeći da je mrtva beba!

Podeli vest

Rosa Kasteljanos Dijaz, da bi zadržala dečka Melvina Mendozu, slagala ga da je trudna i da nosi blizance. Nakon lažnog porođaja rekla da je jedno dete umrlo i sahranila lutku. Otac je, međutim, otkopao grob i šokirao se kad je našao igračku

Rosa Kasteljanos Dijaz iz mesta El Kojolar u Hondurasu u nameri da zadrži dečka Melvina Mendozu izvela je bizarnu prevaru. Ona je slagala Mendozu da je trudna i da nosi blizance, a da bi se posle devet meseci izvukla iz laži, rekla mu je da je jedno od dece na porođaju umrlo. Organizovala je sahranu, a u kovčeg je postavila lutku. 

Mendoza, kojem je sve od početka bilo sumnjivo, otkopao je grob i ostao u šoku kad je našao igračku.

Zakovala sanduk

Dijazova je odlučila da prevari ljubavnika nakon što je on pokušao da je ostavi. 

Mendozi i prijateljima je kazala da je trudna i da nosi blizance. Nosila je lažni stomak punih devet meseci, a u petak je porodici rekla da oseća blage bolove, pa je autobusom otputovala u glavni grad Hondurasa Tegusigalpu. Tamo se navodno porodila u bolnici "Eskuela". Posle svega, pozvala je Mendozu i kazala mu da je jedno dete umrlo tokom porođaja, a da je drugo u teškom stanju u bolnici. Nesrećni čovek je teško primio vesti i sa rođacima organizovao sahranu.

Prema navodima Mendozinog prijatelja, Ismaela Mehije, Dijazova je već u subotu doputovala u svoje rodno mesto El Kojolar, noseći detetovo telo u malom belom kovčegu.

Rođaci u šoku

Rođaci Melvina Mendoze u šoku su nakon što su čuli da je njegova ljubavnica lažirala trudnoću i sahranila lutku umesto deteta.
- Neverovatno je na šta je sve spremna očajna žena. Toliko je nisko pala da zaslužuje žestoku kaznu - komentarisali su članovi Mendozine porodice nakon što je otkrivena prevara.

- Kazala je da je osoblje bolnice zakucalo sanduk i da on ne sme da se otvara. Melvin je u očaju poverovao u tu priču i ceo dan oplakivao mrtvo dete. Na sahrani se okupilo stotinu rođaka i prijatelja, koji su roditeljima izjavljivali saučešće. Potom je kovčeg spušten u zemlju, pri čemu su i Mendoza i Dijazova glasno jecali - rekao je Mehija.

Nije podneo prijavu

On je dodao da su, međutim, Mendozini prijatelji posumnjali u celu priču.

printscreen youtube

- Preporučili smo Melvinu da otkopa kovčeg i otvori ga. On je to uradio nekoliko sati posle sahrane. Kad je Melvin otvorio sanduk, imao je šta da vidi. Unutra je umesto novorođenčeta bila plastična lutka obučena u dečju odeću. Svi smo bili u šoku - ispričao je prijatelj.

Mendoza je kovčeg odmah odneo u policiju. Uprkos okrutnoj prevari, odlučio je da ipak ne podnese krivičnu prijavu protiv ljubavnice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija