• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.08.2018

17:53

CRNI BILANS! Broj žrtava katastrofalnog požara u Grčkoj porastao na 94

Vesti

CRNI BILANS! Broj žrtava katastrofalnog požara u Grčkoj porastao na 94

Podeli vest

Broj stradalih u požaru u mestu Mati, nedaleko od Atine, porastao je na 94, saopštilo je danas grčko Ministarstvo zdravlja

Poslednja žrtva je žena koja se sa teškim opekotinama nalazila na odeljenju intenzivne nege, ali je preminula od povreda, a kako se navodi, ona je 11 žrtva koja je preminula nakon što je hospitalizovana, prenosi AP.

Navodi se i da se još 31 žrtva požara nalazi u bolnici, od kojih je osam na intenzivnoj nezi.

Požar koji je 23. jula izbio u mestu Mati napravio je veliku materijalnu štetu, a od 94 osobe koje su u njemu stradale najmlađa je šestomesečna beba, a najstarija 93-godišnja žena.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija