• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti.rs

12.08.2018

12:12

NEK VAM DEDOVI KAŽU KAKO PROLAZE ONI KOJI IDU SILOM NA RUSIJU! Sergej Šojgu uputio jasnu poruku Nemcima!

Vesti

NEK VAM DEDOVI KAŽU KAKO PROLAZE ONI KOJI IDU SILOM NA RUSIJU! Sergej Šojgu uputio jasnu poruku Nemcima!

Podeli vest

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu poručio je Nemačkoj da ne razgovaraju sa Rusijom sa pozicije sile, već da se sete pouka iz istorije

- Što se tiče izjava… ako govorimo konkretno o Nemačkoj, pre nego što izgovore takve reči, treba da se vrate u istoriju. I nakon svega što je Nemačka uradila našoj zemlji, mislim da tamo narednih 200 godina ne bi trebalo o tome da govore, ne bi trebalo da daju izjave. Neću govoriti oštrije i grublje, mislim da ste me razumeli - odgovorio je Šojgu na pitanje novinara da prokomentariše izjavu nemačke ministarke odbrane da sa Rusijom ne treba razgovarati sa pozicije sile.

Ministar je rekao i da bi bilo poželjno da se sete istorije, pre nego što počnu da daju savete o razgovoru sa Rusijom sa pozicije sile.

- To što se tiče razgovora sa pozicije sile: opet se vratite u istoriju. Ako sami ne čitate, pitajte dedove: kako je to razgovarati sa Rusijom sa pozicije sile. Oni vam mogu ispričati - posavetovao je Šojgu.

Ranije je ministarka odbrane Nemačke Ursula fon der Lajen pozvala da se pokaže oštriji stav prema Rusiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pirove pobede

pre 5 godina

paaa ww1 i ww2 su Rusi pobedili iz ooogromne, strašne žrtve i ne bi uspeli sami da nije bilo saveznika a ko im je saveznik sada? a ionako, niko nema nameru napasti Rusiju, zašto bi?

Kazo

pre 5 godina

Gospodine, i Ti imaš pirovu pamet. Pročitaj i još ponešto osim sportske stranice dnevne štampe.

Jovan

pre 5 godina

Ne čita on ništa zato je glupson dajmu kartu evrope ili Srbije nebi znao gde mu je mesto gde živi !

Mita

pre 5 godina

Neko prirodno nije inteligentan, a voli da iskaže stav... To je kao što najglasnije pevaju antisluhisti...

aleks bec

pre 5 godina

Savetnik Rusije je Kina! Shanghai-Organisation! Ako neko napade Rusiju onda mora i Kinu da napadne ! I zato Rusije neupedljiva!

Mate

pre 5 godina

Da, samo što je s vašim djedovima bila i Amerika, i Evropa, Engleska, itd, pa ste jedva zaustavili Njemce ispred Moskve. Njemci ne rade 3 puta istu grešku, ne brini, Šojgu.. Bolje da budete mirni, i vratite Krim onima koji su se najviše borili u tom 2 sv. ratu, UKRAJINCIMA! Rusi.. oni stvarno misle da su neka sila... regionalna. Lideri u regionu, hahaha

Branko

pre 5 godina

Bolje vi buditw mirni, uvek ste ratovali na pogresnoj strani i posle doga se izvucete kao "P* NEKAZNJENI"!!!!??????

Branko

pre 5 godina

"opet ste objavili komentar ustase, a moj komentar"GDE PODRZAVAM CLANAK VEDRANE RUDAN NISTE"!!!???? E pa hvala vam za to???????????.?..?????????????????????

Aleksa Veliki

pre 5 godina

E pa Mate izgleda da nisi bio na svim casovima istorije u skoli ! Jeste Ukrajinci su se najvise borili ali na strani Nemaca zato su tako i prosli posle 2 sv. rata I da , ima jos nesto , nesto se ne secam da sam u SSSR -u u toku drugog Sv.rata video Amerikance , Engleze i ostala g...a

Grof

pre 5 godina

Mate da ti nije deda osto pod Staljingradom,steta nemoze da ti isprica jbg.

Marcco

pre 5 godina

Ti Englezi i ti Amerikanci su se uključili u II svetski rat tek kada je Hitler pukao ispred Staljingrada i kada se rat preokrenuo tj. kada su Rusi pošli prema Nemačkoj.... A Amerikanci su tek tada prestali da Nemačku snabdevaju čelikom.

soljica

pre 5 godina

Zato su Nemci i postavili zensko za ministra odbrane da moze da laprda!

Milun

pre 5 godina

Zapadni sveznici mogu da zahvale Rusiji jer je najvise nemackih trupa bilo na Istocnom frontu. A da su kojim slucajem potpisali separatni mir 1942.godine, pregazili bi Nemci i London i Ameriku. A vi, vecite katolicke sluge, ne lajte mnogo po nasim sajtovima, sa izdajnicima cemo prvo da se obracunamo kad dodje vreme!

Gandra

pre 5 godina

Šojgu je fin, veoma pažljiv prema nežnijem polu u Nemačkoj. Pošto smo mi Srbi smatrani divljacima iskoristiću taj bonus i biti direktan: "Radi sticanja potpune slike smatram da Nemci pre svega treba da konsultuju svoje bake , glede života pod Ruskom čizmom ". Nedaj Bože da se uradi detaljna slika DNK stanovnika Nemačke. Odmah posle Germanskog gena, po zastupljenosti bio bi Ruski gen.

Miljan

pre 5 godina

E kukavce neuka. Da ti deda koji je bio pisar u Rajstagu poživio da ti isprača kako su prošli kada su pošli na Moskovu, znala bi da ćutiš. Samo nemojte zaboraviti da oni se po Rusiji voze Ladom a kada idu u goste idu sa T-85B. Pazite da vam opet ne banu u Berlin na kafu.

Kažu

pre 5 godina

Švedska kupila od Amerike za 3mlrd.D američki najbolji na svetu PVO Patriot a ruski S400 ni pored toliko internetskih reklama gde radi ČUDA eto nije još kupio NIKO!

Krle

pre 5 godina

Treba da pogledate slike o opsadi Lenjingrada i malo procitate o tim mukama ruskog naroda pa ce vam biti cudno da su posle rata i jednog Nemca ostavili zivog.

Lepi Cane

pre 5 godina

Ne mogu Nemci da pitaju svoje dedove. Ostali su davno negde u Rusiji.

RINGISPIL

pre 5 godina

Gospodo fasisti genetske nakaze, kada govorite o Rusiji i Srbiji stanite mirno i pre prve reci prekrstite se. Srecni ste sto slovenska dusa nema ubilacke osobine kao vasa pokvarena krstaska pogana dusa inace biste bili svi u americkom rezervatu za retke zveri.

Dr Miggyy

pre 5 godina

Ministar Šojgu je poručio Nemcima:"Neka vam dedovi kažu kako se završava razgovor sa Rusijom sa pozicije sile". Za to mogu i da pitaju Francuzi svoje dede dede, kako se sproveo Napoleon u vojnim razgovorima. Poraz sa Rusima ga odveo u zatočeništvu na ostrvu Sveta Jelana. Tako je, ljudi ne čitaju pravu istoriju, već nabedenu, svojih predaka.

Mito

pre 5 godina

Istorija je egzaktna nauka, ali ja ću da se našalim sa jednim vicem, koji ima istorijsku konotaciju. Ameri planiraju napad na Rusiju i pitaju Francuze i Nemce koji su već ratovali sa Rusima koje vreme je najbolje za napad. Nemci kažu ne leti, Francuzi ne zimi (da ne elaboriram). Onda se obrate Kinezima jer su oni stara iskusna nacija, koja je imala ćarke sa Rusima (da ne elaboriram detalje). Kinezi su brzo odgovorili: "sada je najbolji trenutak da napadnete Rusiju, pošto grade mnogo velikih mostova, pruga i td i treba im radna snaga". S poštovanjem

Alex bec

pre 5 godina

Šangajskoj petici! Kina,Rusija,Indija,Pakistan,itd. 4 ATOMSKE SILE STO ISTO U ANTI NATO SAVEZ Šangajski Pakt!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija