• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/infomer.rs

13.08.2018

08:41

(VIDEO) DRAMA NA FESTIVALU U ŠPANIJI: Obrušila se drvena konstrukcija na posetioce! POVREĐENO NAJMANJE 260 LJUDI!

Vesti

(VIDEO) DRAMA NA FESTIVALU U ŠPANIJI: Obrušila se drvena konstrukcija na posetioce! POVREĐENO NAJMANJE 260 LJUDI!

Podeli vest

 Više od 260 osoba je povređeno, od kojih pet teško, kada se srušilo drveno šetalište na obali u španskom gradu Vigo za vreme jednog koncerta, saopštili su zvaničnici

Nesreća se dogodila pošto je pod težinom mnogobrojnih posetilaca koncerta šetalište od drvenih dasaka popustilo, prenosi AP.

Šetalište je puklo u dužini od oko 40 metara i ljudi su sa njega popadali u more. 

Od pet teže povređenih niko nije životno ugrožen, navode zvaničnici. 

Prema pisanju lokalnih medija, platforma koja se srušila bila je oko 30 metara dugačka i oko 10 metara široka, a najveći deo konstrukcije srušio se u more.

Nekoliko desetina ljudi, u trenutku rušenja, bilo je na samoj platformi. Svedoci kažu i da je nastala opšta panika kada je platforma počela da se ruši.

Na mesto događaja poslato je više lekarskih ekipa, a obalu su pretraživali i ronioci kako bi se utvrdilo da slučajno niko nije ostao zarobljen u vodi ispod ruševina.


Za sada nije saopšteno da ima žrtava.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija