• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.08.2018

08:11

RASTU TENZIJE! Turska povećava carine na američke proizvode!

Vesti

RASTU TENZIJE! Turska povećava carine na američke proizvode!

Podeli vest

Turska je danas donela odluku o povećanju carina na uvoz niza američkih proizvoda, doprinoseći tako tenzijama sa SAD koje su pojačale pad turske valute

Među proizvodima na koje se uvodi dodatna carina su pirinač, vozila, alkohol, ugalj i kozmetika.

Odluka je objavljena u Službenom glasniku.

Potpredsednik Turske Fuat Oktaj naveo je na Tviteru da je odluka odgovor "u okviru principa reciprociteta, za namerne ekonomske napade SAD".

TRAMP HOĆE DA UNIŠTI TURSKU: Šef Bele kuće ostrvio se na ekonomiju NATO saveznika I UDVOSTRUČIO CARINE!

ERDOGAN UZVRAĆA UDARAC: Turska će bojkotovati američke elektronske proizvode!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlata

pre 5 godina

Pa zar čitavom Svetu nije jasno da Amerika hoće da bude br 1. NA SILU,unistavanjem ekonomije onima koji se suprostave po bilo kom putanju.Zato,čitav svet treba u istom danu ,da UVEDU SANKCIJE AMERICI ,I završe sa njom ....Protivnik se bije istim oružjem !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija