• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

15.08.2018

13:06

(VIDEO) TRAMP IZVREĐAO CRNOGORSKOG PREMIJERA: On je samo cmizdrava, propala plačipi*ka!

Vesti

(VIDEO) TRAMP IZVREĐAO CRNOGORSKOG PREMIJERA: On je samo cmizdrava, propala plačipi*ka!

Podeli vest

Bivša asistenktina u Beloj kući Omarosa Menigolt Njuman obelodanila je u svojoj knjiži da je američki predsednik Donald Tramp nazvao crnogorskog premijera Duška Markovića "cmizdravom propalom plačipi*kom, nakon objave videa posle prošlogodišnjeg NATO samita, prenosi portal Vijesti.me

Kako prenosi podgorički portal, ona je u svojoj knjizi “Unhinged: An Insider''s Account of the Trump White House" navela da je svog bivšeg šefa, nakon što je objavljen video na kojem je Tramp odgurno Markovića, pitala zašto je to uradio.

- Pitala sam ga: ''Nastupio si malo agresivno. Zašto si to uradio?'' - piše, prema The Hill, Njumanova.

printscreen

printscreen

A potom navodi i da joj je Tramp odgovorio: "O, on (Marković) je samo cmizdrava propala plačipi*ka".

Knjiga Njumanove je objavljena juče, a posvećena je periodu koji je autorka provela u Trampovoj administraciji. Otpuštena je u decembru, 2017. godine.

TRAMP izvređao bivšu saradnicu: TI SI ĆAKNUTA I ZLOBNA KUJA, KOJA JE ZASLUŽILA OTKAZ! Omarosa je učestvovala u rijalitiju, a sada je objavila sporne snimke iz Bele kuće


Video ovog incidenta odmah je postao viralan, a korisnici društvenih mreža osuđivali su potez Trampa.

Vijesti podsećaju da se američki predsednik suočio sa kritikama i ove godine kada je Crnu Goru okarakterisao kao "malenu zemlju sa veoma snažnim ljudima koji bi mogli započeti treći svetski rat".


U intervjuu za Foks njuz, Tramp je govorio o funkcionisanju i finansiranju NATO. 
Na pitanje novinara, zašto bi njegov sin išao da brani Crnu Goru, Tramp je kazao da je pitao istu stvar.

- Crna Gora je mala država sa veoma snažnim ljudima. Oni su veoma snažni ljudi. Oni su veoma agresivni ljudi, možda će postati agresivni i čestitam - u Trećem svetskom ratu smo! - kazao je Tramp.

TRAMP VALJDA HTEO DA POHVALI CRNOGORCE: To je zemlja snažnih i agresivnih ljudi. MOGLI BI DA ZAPOČNU TREĆI SVETSKI RAT!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 5 godina

Jeste, ali mozda se to dogodilo i zbog kravate. Crnogorac mu "ukrao" kravatu a Tramp izgleda mrzi kopije,

jadranin

pre 5 godina

Neznam šta je drugo mogao i očekivati.jednom sluga uvek sluga. Tramp je bio jasan. Neće samo Amerika da plaća nato a ostali da se šlepaju. To isto je rekao i Nemcima, Francuzima, Italijanima. Ništa nepoznato. A ove male prišipetlje poput Crne gore čovek ne primećuje.

SRBA

pre 5 godina

DA NIJE HTEO DA GA TRAMP VODI NA KAVURMU I MASNI ČVARCI????

lepo mu rekao

pre 5 godina

lepo mu je rekao, i on zna jednom izdajnik , uvek izdajnik... kako su nas izdali, tako ce isto i njih, uzeli milogorci recept od bugara...

Bane

pre 5 godina

Opis je sasvim detaljan, iskren i potpuno odgovara činjeničkom stanju

deda Raša

pre 5 godina

Radi se o cistoj nekulturi Markovica. Vidite li da je jednostavno morao da ga odgurne.Markovic je pomislio da je on tu glavna licnost. Bas ga je agresivno gurnuo, i mislim da je Markovic sada shvatio ko kosi a ko vodu nosi. Cenogorski kompleks vise vrednosti tamo nece proci.

Raso Mon

pre 5 godina

Svakom prema zasluzi... Ne znam sta je to Tramo pogresno uradio i rekao...

MareSrbija

pre 5 godina

Sta su mislili crnogorci? Pa normalno da se da se saginju,i da svako brise pod sa njima, takvu politiku im vodi milo.

Paja

pre 5 godina

Mene samo zanima kako se na engleskom kaze placi p....???

Marcco

pre 5 godina

U originalu ga je nazvao ".... whiny punk bitch".... prevod je poprilično precizan.

Pomracenje uma

pre 5 godina

Kad izdas brata tako te gledaju. Nikako i nikad drugacije. "Braco" "junaci" kakvi ste danas, takvi cete ostati doveka!!!

Rade

pre 5 godina

Progurao se Crnogorac u prvi red...Cak i ispred Trampa. ....Morao je Tramp da reaguje da ga skloni u stranu...To ce Trampa skupo da kosta jer bi mogli Crnogorci da mu posalju ATOMSKU BOMBU...

Milorad Culibrk

pre 5 godina

Vidji ti mali nadobudni Donalde nemoj da posaljem mog Mila pa ces vidjet cija nana crnu vunu prede.

Milan

pre 5 godina

Trpaju se tamo gde im nije mesto pa onda placu kada ih naduvaju. I treba tako kad se odricu svog Srpskog porekla i izmisljaju novu naciju i jezik kao i oni oko nas da ih ne nabrajam

Čapajev

pre 5 godina

Tramp je pametan čovek, neće valjda ratovati zbog 2 kamiona crnogoraca

surovi

pre 5 godina

Nije ovo ništa !!!! Tek će da dožive velika i teška poniženja. Jedno od tih poniženja će biti da deo Crne Gore ustupe šiptarima kao znak dobrosusedskih odnosa !!! Tuzi, Ulcinj, AdaBojana ....

Lala iz Banata

pre 5 godina

Заискали су...И ЕТО ИМ ГА...!!....Од часне Црне Горе, направили "пичкоплачљиви" Монте-Негро...!? Зар нису... ? Од "Српске Спарте"... - ШИПТАРСКУ ПРЋИЈУ...!? Ко онда да их поштује ?!

Ljube

pre 5 godina

Tramp je tim gestom samo javno i brutalno pokazao šta misli o Crnoj Gori i ostalim slugama i ulizicama. Marković je očigledno pokušao da se ugura u prvi red ne bi li se prikazao važnim a Tramp mu je samo pokazao gde mu je mesto tj. iza njegovih leđa - njegov nadmeni pogled i stav govori više od hiljadu reči o tome šta je u tom momentu mislio. Malo je slučajeva u političkoj istoriji sa ovako brutalnim poniženjem nekog političara pred kamerama i celim svetom.

Zoran 52

pre 5 godina

Treba da ga šutira kad se gura tamo gde mu nije mjesto. Prodana duša mislio da je u Srbiji,kompleks ministra nepostojeće male zemlje a još manjeg naroda. Veća je crnačka favela u Njujorku od neke tamo divljačke Montenegro kolonije. A hoće da se slika sa Trampom,tako može samo sa Tačijem.

Boki

pre 5 godina

To Trampe srbine i radikalski patrioto!!!!!!!!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija