• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.08.2018

15:48

(FOTO) AVIONOM SE ZAKUCAO U KUĆU POSLE SVAĐE SA ŽENOM! Detalji bizarnog samoubistva

Vesti

(FOTO) AVIONOM SE ZAKUCAO U KUĆU POSLE SVAĐE SA ŽENOM! Detalji bizarnog samoubistva

Podeli vest

Amerikanac Duen Jud (47) iz mesta Pejson u državi Juta, u nedelju se, posle svađe sa ženom, zabio malim avionom "cesna" u svoju kuću i ubio se

Letelica je pri udaru eksplodirala, pa je uništen veliki deo kuće i dvorišta, ali su Judova supruga i sin, koji su bili u domu, srećom prošli bez povreda.

UHAPŠEN ZBOG NASILJA  

Okružni šerif Spenser Kenon naveo je da se bizaran incident desio nakon što je Jud uhapšen zbog porodičnog nasilja.

- Svedok je čuo kako se Jud svađa sa suprugom i vređa je. On je pozvao policiju koja je uhapsila Juda i odvela ga u pritvor, odakle je pušten uz kauciju, uz prijavu za porodično nasilje. Policajci su ga otpratili do kuće - rekao je Kenon.

Duen JudInformer

Duen Jud

On je dodao da je Jud nakon toga otišao do obližnjeg sportskog aerodroma Speniš Fork-Springvil, gde je radio kao pilot-instruktor.

- Sačekao je da padne mrak, pa je neprimećeno ušao u avion "cesna 525", digao ga u vazduh i poleteo ka svojoj kući. Tokom leta u svojoj ulici izbegao je strujne kablove i druge zgrade, pa se zabio u deo krova kuće i pao na travnjak ispred trema. Letelica je potom eksplodirala. Detonacija je bila silovita i oštetila je veliku površinu imanja, a Jud je ostao na mestu mrtav. Srećom, njegova supruga i sin Parker (17), koji su spavali u kući, nisu povređeni - ispričao je šerif.

JUTAInformer

Juta

Portali su preneli da su Jud i njegova supruga godinama imali problematičan brak. Jud je zbog nasilja u porodici hapšen i u aprilu. Tada je sa ženom poslat na šest meseci terapije u bračno savetovalište, ali im to nije pomoglo da reše probleme.

DOBAR ČOVEK

Osim sina, Jud ima i stariju ćerku Džoslin (19), koja studira u Arizoni. Ona je odmah posle tragedije došla kući i medijima izjavila da je njen otac bio dobar čovek.

- Otac je patio zbog lošeg odnosa sa majkom. Bio je sjajan čovek i uvek je sve činio za druge. Mnogo će mi nedostajati - kazala je Džoslin.

Jud se, inače, ubio u avionu samo tri dana nakon sličnog incidenta u SAD. Ričard Rasel (29) iz Sijetla ubio se tako što je sa međunarodnog aerodroma u tom gradu oteo prazan putnički avion "bombardijer daš Q400" i srušio se na ostrvo Ketron u državi Vašington. Pre udara kontroli leta je kazao da mu je dosta svega i da je slomljen.

Samoubistva avionom

- 10. avgust 2018. Ričard Rasel (29) iz Sijetla ubio se tako što je sa međunarodnog aerodroma u tom gradu oteo prazan putnički avion "bombardijer daš Q400" i njime se zabio u ostrvo Ketron u državi Vašington. On je pre udara kontroli leta kazao da mu je dosta svega i da je slomljen
- 24. mart 2015. Nemac Andreas Lubic (27), koji je bio kopilot u avionu "erbas A320", zaključao se u kokpitu tokom leta od Diseldorfa do Barselone i namerno zabio letelicu u francuske Alpe. Sa sobom je u smrt odveo 144 putnika i pet članova posade
- 29. novembar 2013. Herminio dos Santos Fernandes iz Mozambika, pilot aviona kompanije "Mozambik erlajns", namerno je oborio letelicu u Namibiji na letu iz Mozambika za Bocvanu. Tom prilikom poginula su 33 putnika i člana posade
- 18. februar 2010. Endru Džozef Stek namerno je zakucao svoj laki avion "pajper" u zgradu firme u kojoj je radio u Ostinu u Teksasu i ubio se. Usmrtio je još jednog kolegu i povredio 13 osoba
- 31. oktobar 1999. Gamil el Batuti, pilot "boinga 767-366ER" kompanije "Idžipt Er", namerno je srušio avion u Atlantski okean na putu od Los Anđelesa do Kaira. Tada su poginuli 203 putnika i 14 članova posade




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zorzo

pre 5 godina

Sreca pa zena i sin nisu nastradali. A sto se budale tice, bolje za njih. Poprave kucu i zive normalno.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija