• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

15.08.2018

18:09

PUTIN VENČAVA AUSTRIJSKU MINISTARKU, PA PALI KOD MERKELOVE: Ruski predsednik rado viđen u Evropi u inat NATO!

Vesti

PUTIN VENČAVA AUSTRIJSKU MINISTARKU, PA PALI KOD MERKELOVE: Ruski predsednik rado viđen u Evropi u inat NATO!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin planira da u subotu, 18. avgusta u Austriji prisustvuje venčanju austrijske ministarke inostranih poslova Karin Knajsl, poručio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov

Putin bi istog dana trebalo da otputuje u Nemačku na sastanak sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, na kojem bi, kako je ranije najavljeno, trebalo da razgovaraju o situaciji u Siriji, Ukrajini i o pitanjima iz oblasti energetike, prenosi Rojters.

Prema pisanju bečkog lista "Kronen cajtung", austrijske bezbednosne snage, kao i elitna jedinica policije za borbu protiv terorizma, poznatija kao Kobra, aktivno se pripremaju za Putinovu posetu.

ISTINA O KOSOVU, MARIJA ZAHAROVA: Priština je crna rupa Evrope, na Kosovu su potrošili MILIJARDE I DOBILI NIŠTA!

Ceremonija venčanja ce se održati u jednoj vinariji u Štajerskoj, južnoj austrijskoj pokrajini.

(VIDEO) TRAMP IZVREĐAO CRNOGORSKOG PREMIJERA: On je samo cmizdrava, propala plačipi*ka!

Podsetimo, NATO i SAD su Rusiju pre nekoliko dana proglasili za glavne neprijatelje i glavu pretnju po bezbednost Evrope i SAD!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 5 godina

Ne moze nista bez CARA....Bog da cuva snaznu pravoslavnu Rusiju .

Miki

pre 5 godina

To je varka, pa zastoj onda Eu uvodi sankcije ?! Merkelova i Eu su glavna filijala Nato jer bez Nato oni ne smeju sami nikakvh odluku doneti....ja ne znam kome to jos nijd jasno.....

Kosovka

pre 5 godina

Merkelova zns da se NATO polsko ali sigurno raspada. Članice NATO Alianse ne mogu da ispune što Tramp traži.

Sneza

pre 5 godina

I sad ce Angelina da ceka dok Vladimir ne pojede parce svadbene torte

SS

pre 5 godina

A priče o Srbiji i KiM.Vreme je da ga podsetiš,zamoliš,preklinješ,klečiš Vučiću za spas Srbije.Napravi više jednom taj most preko Turske do Rusije i istoka,mani se germana i EU koja nam ne misli dobro već zlo.To je i jedan od načina za opstanak Srba kao nacije i Srbije kao države.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija