• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

17.08.2018

17:49

KIJEV: RAT SA MOSKVOM TRAJAĆE 300 GODINA! Rusija će, nada se Ukrajina, prestati da postoji!

Vesti

KIJEV: RAT SA MOSKVOM TRAJAĆE 300 GODINA! Rusija će, nada se Ukrajina, prestati da postoji!

Podeli vest

Zamenik ministra za pitanja "privremeno okupiranih teritorija" i interno raseljenih lica Ukrajine Jurij Grimčak izrazio je nadu da će Rusija prestati da postoji

- Iskreno se nadam da takve tvorevine kao što je Ruska Federacija više neće biti. U jednoj od emisija gledalac se uključio iz Moskve i počeo da mi govori da mi ne postojimo. Sa takvim mislima neka žive u Tverskoj kneževini i uživaju u životu - rekao je on.

Grimčak je takođe saopštio da će "rat" između Kijeva i Moskve trajati narednih 300 godina i kada se sukob u Donbasu završi.

PUTIN STIŽE NA VOJNU PARADU 11. NOVEMBRA: Sprema se velika smotra povodom 100. godišnjice pobede u Velikom ratu!

- On se neće završiti čak i nakon oslobođenja Donbasa, to će biti kratkoročno, a rat će se nastaviti, trajaće 300 godina - rekao je ukrajinski zvaničnik.

BRUKA! HRVATI OZAKONILI USTAŠKI POZDRAV! Legalizovan poklič 'Za dom spremni'!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 5 godina

Ovaj se najeo bunike. Iydace vas NATO kad tad, ali bas onda kada vam pomoc bude naj potrebnija. Okrenite se braci i napravite slogu.

MIĆKO

pre 5 godina

Dok Rusija nestane vi će te puno prije izumrijeti tako da vam to neće biti puno bitno a i neki vaši saveznici iz našeg okruženja.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Кад схватите Ви у Кијеву, да сте БУДАЛЕ...Рат ће се сутрадан завршити...!!

sashahamlet

pre 5 godina

Ovo je kako mali Đokica zamišlja rat sa Rusijom,pa pregazili bi ih za 300 minuta

Marcco

pre 5 godina

Rat izmedu Rusije i Ukrajine još nije počeo a ako ga bude, trajaće tri dana.

SS

pre 5 godina

Pa neka slušaju EU u nalogodavce,kao i mi,pa će najebati.

Ljubo

pre 5 godina

Bog da cuva i Rusija da sacuva pravoslavni deo Ukrajine , ...Sa v erom u Boga i pravoslavnu Rusiju.

dusko

pre 5 godina

vozio sam se sa ukrajinkom u ns koja mi je rekla da joj je muz rus i da njena majka nece da cuje za njega i morali da se odsele u rusiju i kaze to je jedan narod a porosenka naziva totalnim idiotom i ludakom ,,,

baki

pre 5 godina

Znao sam da postoje budale ali nisam verovao da postoje i budale nad budalama !!!

Dado

pre 5 godina

"Rusija ce,nada se Ukrajna,prestati da pstoji!" Pa,ne nada se samo Ukrajna!!!

Lola

pre 5 godina

Rusi i Ukrajinci, k'o Srbi i Hrvati. Isti stepen mrznje i nepomirljivosti.

Sasa

pre 5 godina

Rat sa rusijom moze trajati i samo cela 3 minuta i da ukrajine vise nema a ni poljske. Glupi ukrainci ne shvataju da ih rusija samo sazaljeva jer zna da narod nije za ovu vlast sto danas vlada ukrainom. Ali ako se zakace sa rusijom, nece ih biti. A ako nema rusije onda ni srbiju ne zelim. Niti ce dugo postojati srbija posle rusije.

Jure

pre 5 godina

Šta ste bre odlepili na Rusiju. Navedite mi i jedan primer žrtvovanja Rusije za nas srbe. Gde putujete i gde vam tetke rade. Da nisu možda milke iz Rusije. Čije telefone klikate. Čija auta vozite. Čije patike nosite. Ebaaa vas rus.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija