• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbijadanas

17.08.2018

19:14

TRUDNA ŽENA I DVE ĆERKE PRONAĐENE MRTVE! Kada su u telefonu našli njenu prepisku sa mužem, policajci su OSTALI UŽASNUTI!

Vesti

TRUDNA ŽENA I DVE ĆERKE PRONAĐENE MRTVE! Kada su u telefonu našli njenu prepisku sa mužem, policajci su OSTALI UŽASNUTI!

Podeli vest

Policija je pregledom telefona muškarca koji je ubio svoju trudnu ženu i njihove dve ćerke, naišla na podmuklu prepisku između njega i supruge

Kristofer Vats (33) je 19. juna ove godine primio poruku od svoje žene Šenan (34) u kojoj mu je ona poslala sliku ultrazvuka na kojoj se videlo kako napreduje njena trudnoća.

Nakon što je pogledao fotografiju, on joj je napisao kako beba liči na kikiriki i da je već voli, dok je Šenan istog tog dana na Fejsu okačila objavu u kojoj je stajalo da voli Krisa i da misli kako je on najbolji otac koga su devojke mogle da imaju.

Mesec dana posle toga, policija je na naftnim poljima Kolorada pronašla mrtva tela Šenan i njene dve ćerke, Celesti (3) i Bele (4). Ubrzo nakon toga, Vots je uhapšen pod sumnjom da je počinio trostruko ubistvo, iako još nema zvanične optužbe.

Još jedan bizarni podatak vezan za ovaj slučaj, jeste činjenica da je Vats prijavio nestanak supruge i dvoje dece. On je čak gostovao i na televiziji Fox31 i tada je izjavio da se nada da su oni na sigurnom.

- Unutar srca verujem da su negde na sigurnom. Ne znam šta da radim, osećam se veoma usamljenim u kući. Ne znam gde da idem - izjavio je on u utorak poslepodne.

On je tada dao izjavu u kojoj je rekao da je njegova žena nestala posle povratka sa službenog putovanja u Arizonu. Deca su za vreme njenog odsustva, preko vikenda, bila sa njime. 

Kako ju je poslednji put video u ponedeljak oko pet sati ujutru, pre nego što je otišao na posao, dodajući da su tu noć imali veoma emotivan razgovor, kao i da se veoma zabrinuo kada je shvatio da mu ona ne odgovara na poruke. Strah da joj se nešto dogodilo, dodatno je pojačao porodični prijatelj koji je kasnije tog dana kucao na vrata, ali mu niko nije otvarao, navodi Vats.

On se trenutno nalazu u zatvoru bez prava na kauciju. Iako zvanična optužba još nije podnešena, suočiće se sa tri tačke optužnice za ubistvo, kao i po tri tačke optužnice za lažiranje dokaza.

TRAMP OTKAZUJE VOJNU PARADA JER JE, NAVODNO PRESKUPA: SAD neće obeležiti 100. godišnjicu završetka Prvog svetskog rata!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija