• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

18.08.2018

18:24

PUTIN STIGAO U BERLIN NA SASTANAK SA MERKELOVOM

Vesti

PUTIN STIGAO U BERLIN NA SASTANAK SA MERKELOVOM

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin doputovao je u Berlin, gde će razgovarati sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel

Avion ruskog lidera sleteo je na aerodrom Tegel u Berlinu, odakle će se zaputiti u zamak Mezeberg, rezidenciju nemačke vlade, na oko 70 km severno od Berlina, prenosi ruska agencija Tas s.

Pre dolaska u Berlin, ruski predsednik je ranije danas boravio u Austriji, kao gost na svadbi ministarke inostranih poslova Austrije Karin Knajsel.

(FOTO) PUTIN IZDOMINIRAO NA VENČANJU AUSTRIJSKE MINISTARKE! Buket žutog cveća i hor Kozaka samo za mladu, ples za kraj, PA NA SASTANAK SA MERKELOVOM!

Sastanak sa kancelarkom Merkel bi trebalo da počne oko 18 časova po lokalnom vremenu.

Neposredno pred početak sastanka, dvoje lidera će se obratiti medijima i izneti agendu sastanka, a nakon toga će nastaviti razgovore u formatu radnog ručka, što će biti zatvoreno za medije.

Očekuje se da će se Putin i Merkel dotaći tema kao što su situacija u Siriji, istočnoj Ukrajini, bilateralna saradnja, kao i energetska pitanja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 5 godina

Nadamo se da ce babi merkel saopstiti da se interesi Srba na KiM i u Republici Srpskoj moraju postovati kao sto su postovani za sve ostale narode iz bivse SFRJ.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija