• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

21.08.2018

20:33

NOVI VIJADUKT U ĐENOVI BIĆE OD ČELIKA: Izgradnja će trajati 8 meseci!

Vesti

NOVI VIJADUKT U ĐENOVI BIĆE OD ČELIKA: Izgradnja će trajati 8 meseci!

Podeli vest

Bord privatne kompanije pod čijom kontrolom je srušeni vijadukt u Ðenovi saopštio je da može da izgradi novi čelični most, kao zamenu za staru strukturu od armiranog betona, u roku od osam meseci

Bord je na današnjem vanrednom sastanku, nedelju dana nakon tragedije u Ðenovi u kojoj su 43 osobe izgubile život, odlučio da će novi vijadukt biti izgrađen od čelika "u skladu sa najmodernijim standardima", prenosi AP.

OBUSTAVLJENA POTRAGA ZA NESTALIMA u urušavanju vijadukta u Đenovi! Poginulo 43 ljudi!


Kompanija će platiti oko 500 miliona evra za obnovu vijadukta, a u međuvremenu, platiće i za nove puteve kako ne bi došlo do velikog poremećaja u saobraćaju.

Podsetimo, tokom snažnog nevremena prošlog utorka, nadvožnjak kod Đenove se iznenada urušio usled čega su desetine vozila propale kroz pukotine, 50 metara ispod nivoa puta. U toj nesreći je poginulo 43 ljudi.

(VIDEO) ITALIJA PLAČE NAD ŽRTVAMA: Snimak iz vazduha otkriva RAZMERE KATASTROFE U ĐENOVI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija