• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

22.08.2018

17:41

POŽAR U RAFINERIJI U VELIKOJ BRITANIJI: Kulja crni dim, radnici evakuisani!

Vesti

POŽAR U RAFINERIJI U VELIKOJ BRITANIJI: Kulja crni dim, radnici evakuisani!

Podeli vest

Vatrogasna vozila upućena su ka rafineriji nafte "Stenlou" na severozapadnoj obali Velike Britanije nakon što je primećen dim, ali još uvek nisu poznate razmere požara koji tamo izbio, objavila je danas lokalna vatrogasna služba, prenosi Rojters

- Vatrogasci su pozvani zbog navoda o požaru u rafineriji ''Stenlou''... Svi članovi osoblja su na broju i evakuisani su - saopšteno je na sajtu vatrogasne službe.


Navodi se da vatrogasci rade sa kolegama angažovanim u rafineriji na gašenju požara za koji se veruje da je izbio u proizvodnom pogonu rafinerije.
Rojters navodi da ova rafinerija, koja je u vlasništvu indijske kompanije "Esar", dnevno prozvodi 200.000 barela sirove nafte.

- Obavešteni smo o velikim količinama crnog dima. Imamo nekoliko pumpi na licu mesta - prethodno je kazala je portparolka vatrogasne službe Češira.

Ona je dodala da nema izveštaja o tome da je neko stradao.

Kompanija "Esar" za sada nije komentarisala vesti o požaru.

DECA ROBOVI RADE NA FARMAMA KANABISA! Užas u britanskoj prestonici




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija