• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

24.08.2018

20:25

(VIDEO) JAVNOST U ŠOKU: Holandska političarka izvršila smaoubistvo!

Vesti

(VIDEO) JAVNOST U ŠOKU: Holandska političarka izvršila smaoubistvo!

Podeli vest

Holandska javnost još je u šoku zbog samoubistva političarke Vile Dile, koja se ubila samo nekoliko sati nakon što je objavila video snimak u kojem tvrdi da ju je prošle godine silovala grupa migranata, a po nalogu njenog bivšeg stranačkog kolege

U video poruci ona je rekla da ju je grupa kriminalaca, muslimana otela, napala i silovala 15. marta prošle godine, na dan lokalnih izbora, a po nalogu njenog bivšeg stranačkog kolege.
Počinioci su, kako je tada rekla, što su preneli i holandski mediji, "želeli da je ućutkaju" kao članicu gradskog veća Haga.

printscreen youtube

Kako je preneo holandski portal DutchNews.nl, Dile tada nije podnela tužbu policiji protiv tih lica, a policija je saopštila da je upoznata sa slučajem, ali potvrduje da on nije bio prijavljen. 

Dile je u video poruci rekla da napušta politiku i da strahuje za svoju porodicu.

- Ne mogu da živim sa tim. Ti ljudi mrze žene, a mrze i mene - rekla je Dile. 

Njena objava na Fejsbuku je brzo uklonjena, a usledila su brojna reagovanja na društvenim mrežama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17