• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

25.08.2018

20:15

NAJMANJE 15 TURISTA POGINULO U BUGARSKOJ: Prevrnuo se autobus blizu Sofije!

Vesti

NAJMANJE 15 TURISTA POGINULO U BUGARSKOJ: Prevrnuo se autobus blizu Sofije!

Podeli vest

Najmanje 15 ljudi je poginulo, a 27 je povređeno kada se turistički autobus prevrnuo na autoputu nedaleko od Sofije, saopštili su danas bugarski zvaničnici

Policija je saopštila da je autobus prevozio turiste koji su išli na vikend putovanje u obližnje odmaralište i survao se 20 metara ispod auto-puta, prenela je agencija AP.
Saobraćajna nesreća dogodial se na oko 20 kilometara severno od Sofije.

Povređeni su zbrinuti u bolnici, a neki su u kritičnom stanju, rekli su lekari.
Informacija o nacionalnosti putnika, zasad, nema.

Vlada je proglasila ponedeljak za nacionalni dan žalosti.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija