• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.08.2018

23:30

ŠOKANTNO! NOVI SKANDAL TRESE BELU KUĆU! Tramp napravio dete kućnoj pomoćnici!

Vesti

ŠOKANTNO! NOVI SKANDAL TRESE BELU KUĆU! Tramp napravio dete kućnoj pomoćnici!

Podeli vest

Dino Sadžudin, bivši domar američkog predsednika koji je do 2016. radio u "Tramp taueru", tvrdi da lider SAD ima nezakonito dete sa svojom spremačicom sa kojom je godinama bio u vezi

Američki predsednik Donald Tramp napravio je dete svojoj bivšoj kućnoj pomoćnici, tvrdi njegov nekadašnji domar Dino Sadžudin, koji je do 2016. radio u "Tramp taueru" u Njujorku. Sadžudin je detalje priče otkrio nakon što je mu je istekao ugovor sa novinskom kućom "Amerikan media" (AMI), prema kojem mu je obećano 30.000 dolara kako bi ćutao o svojim saznanjima.

Svi brujali o aferi

Šokantne vesti Sadžudin je otkrio u petak, a kako kaže, planira da narednih dana iznosi još informacija.

- Donald Tramp je godinama bio u vezi sa svojom kućnom pom

Obećali mu pare da ćuti

Sadžudin je priču otkrio nakon što mu je istekao ugovor sa novinskom kućom "Amerikan media" (AMI), prema kojem mu je obećano 30.000 dolara kako bi ćutao o Trampovoj aferi

oćnicom i kućepaziteljkom u "Tramp taueru". O njihovoj strasnoj aferi brujao je ceo soliter. Na kraju je žena ostala trudna i porodila se u strogoj tajnosti. Tramp nikad nije priznao svoje nezakonito dete, a ona posle porođaja više nije radila u Njujorku - naveo je Sadžudin.

On je dodao da mu je o vezi bilo zabranjeno da priča jer je 15. novembra 2015. godine potpisao ugovor sa kompanijom "Amerikan media" (AMI), u čijem vlasništvu je tabloid "Nešenel inkvajer".

- Novinare "Nešenel inkvajera" sam nazvao na leto 2015. i dao im informacije o Trampovoj aferi. Oni su ubrzo počeli da rade na priči i kazali mi da ne smem nijednom drugom mediju da prosledim vesti. Potpisali smo i ugovor prema kojem je trebalo da dobijem 30.000 dolara da ćutim o priči, a oni su dobili ekskluzivno pravo da je objave. Međutim, novac mi je sledovao tek ako se priča objavi, ali oni to nikada nisu uradili - rekao je Sadžudin.

Domar je istakao da je u ugovor ubrzo ubačen i amandman prema kojem on mora da plati kaznu od milion dolara ako ikada prekrši odredbe i ispriča saznanja drugim medijima.

Potplatio više od 12 ljubavnica

Jedan od urednika tabloida "Nešenel inkvajer" Džeri Džordž naveo je da je Donald Tramp potplatio najmanje 12 ljubavnica kako bi ćutale o aferama sa njim.

- On ima legendarnu istoriju kao ženskaroš. Često su ga hvatali u prevarama. Ako bi to dospelo u medije, Tramp je tražio da ne objavimo priču, a zauzvrat nam je davao tračeve o njegovim prijateljima - rekao je Džordž.

- Zato sam se plašio da izađem u javnost sa pričom, iako sam znao da bi odjeknula kao bomba - rekao je Sadžudin.

Međutim, kompanija "Amerikan media" raskinula je ugovor sa Sadžudinom, pa on sad može slobodno da govori o svemu što zna. To je potvrdio i domarov advokat Mark Held, koji je najavio da njegov klijent ima mnogo toga da ispriča.

- Kompanija AMI raskinula je ugovor, pa stoga moj klijent više nema obaveze prema njima. Sadžudin će zato narednih dana otkrivati mnogo pikantnih detalja o Trampu - rekao je Held.

Ruši ga advokat

Novi skandal isplivao je nakon što se Trampov advokat Majkl Koen, koji je optužen za finansijske malverzacije, nagodio sa tužilaštvom. On je pristao da svedoči o tome kako je Tramp na prevaru, uz pomoć Rusije, dobio predsedničke izbore. Priznao je i da je bio primoran da plati porno-zvezdi Stefani Kliford, poznatijoj kao Stormi Danijels, i Plejboj zečici Karen Mekdugal da ćute o seksu s Trampom i to tokom predsedničke kampanje 2016. Klifordovoj je dao 130.000 dolara u kešu, a za Mekdugalovu je dogovorio sa njenim izdavačima da joj plate 150.000 dolara. Koenova nagodba napravila je haos u SAD, pa mediji ističu da na kraju može dovesti i do smene lidera SAD.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija