• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/ Informer.rs

29.08.2018

23:47

DRAMA na letu iz Moskve: PUTNIK NAPAO STJUARDESU

Vesti

DRAMA na letu iz Moskve: PUTNIK NAPAO STJUARDESU

Podeli vest

Jedan putnik napao je fizički stjuardesu na letu iz Moskve za Dušanbe, zbog čega je pilot vratio avion na aerodrom u glavnom gradu Rusije

Kako prenosi Tas s, za napad, koji se dogodio juče, odgovoran je 25-godišnji državljanin Tadžikistana.

Po povratku u Moksvu napadač je predat policiji.

Kako javlja Interfaks, Tadžikistanac se ponašao neprimereno u avionu, a kada ga je stjuardesa opomenula on ju je udario pesnicom u glavu, a zatim je ostalim putnicima pretio bombom, navodno postavljenom u avionu.

Protiv njega je pokrenut krivični postupak.

IVICA DAČIĆ PRIZNAO: Spavao sam pored Kije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija