• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

02.09.2018

00:02

DOGAĐAJ KOJI JE POTRESAO SVET! SEĆANJE NA ŽRTVE TERORISTIČKOG NAPADA U ŠKOLI U BESLANU: Ekstremisti ubili 334 ljudi, među kojima 186 dece!

Vesti

DOGAĐAJ KOJI JE POTRESAO SVET! SEĆANJE NA ŽRTVE TERORISTIČKOG NAPADA U ŠKOLI U BESLANU: Ekstremisti ubili 334 ljudi, među kojima 186 dece!

Podeli vest

Oko 2.000 ljudi odalo je počast žrtvama terorističkog napada na školu u Beslanu na Kavkazu koji se dogodio 2004. godine kada je nastradalo 334 talaca, među kojima 186 dece

Trodnevno sećanje na nastradale započelo je zvucima školskog zvona u 09.15, tačno kada su se 2004. godine začuli prvi pucnji u školskom dvorištu, prenosi TASS.
U beslansku osnovnu školu teroristi su upali opasani eksplozivom, a potom je usledila trodnevna drama okončana upadom ruskih snaga bezbednosti. 

printscreen youtube

Odgovornost za taj teroristički napad preuzeli su čečenski ekstremisti.
Od ranog jutra građani pristižu u razorenu školu, pale sveće ispred fotografija nastradalih, polažu cveće, igračke, a neki donose i vodu koju teroristi taocima u školi nisu dali da piju tri dana.

U dvorištu škole upaljene su 334 sveće za sve nstradale u tragediji. 

(VIDEO) POTRESNA ISPOVEST NEUTEŠNE MAJKE Čečenski islamisti su me naterali da izaberem koje će mi dete ubiti!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija