• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2018

09:14

TRAMP IGRAO GOLF DOK SU SAHRANJIVALI DŽONA MEKEJNA! Američki senator tražio da Buš i Obama govore na sahrani

Vesti

TRAMP IGRAO GOLF DOK SU SAHRANJIVALI DŽONA MEKEJNA! Američki senator tražio da Buš i Obama govore na sahrani

Podeli vest

Dugogodišnji američki senator i kandidat na predsedničkim izborima 2008. godine Džon Mekejn sahranjen je na groblju Pomorske akademije SAD, u Anapolisu, u državi Merilend

Džon Mekejn, koji je preminuo prošle subote u 82 godini, sahranjen je pored svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege na akademiji, admirala Čaka Larsona, prenosi Glas Amerike.

Republikanski senator i predsednički kandidat, koji je više od pet godina proveo u zarobljeništvu tokom rata u Vijetnamu, poslednji put je govorio na akademiji u oktobru prošle godine, kada je kadetima poručio da ga je škola pripremila za izazove s kojima se kasnije suočio.

Reuters

PONIŽEN! OBAMA, BUŠ I MEKEJNOVA ĆERKA ISPROZIVALI TRAMPA: Iskoristili smrt senatora, pa u oproštajnom govoru iskritikovali predsednika SAD

Posmrtni ostaci senatora Džona Mekejna ceremonijalno su bili položeni u zgradi Kongresa u petak.

Tokom memorijalne službe održane u subotu u Nacionalnoj katedrali, o Mekejnu su govorili i bivši predsednici SAD Barak Obama i Džordž Buš.

AP


Mekejn je zatražio je u političkom testamentu da mu na sahrani govore bivši američki predsednici Barak Obama i Džordž Buš, ali i poručio da ne želi prisustvo aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa.

Predsednik SAD Donald Tramp je otišao u Nacionalni golf klub u Sterlingu u vreme kada se u Vašingtonu održavala sahrana senatora Džona Mekejna, piše AP.

MRZEO SRBE I RUSE! MEKEJN O NATO AGRESIJI: Gađajte fabrike, škole, bolnice, bilo šta!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 5 godina

PA ŠTA JE TREBALO DA SE TRAMP ZBOG TOGA BACI U BEDAK!

anadrog

pre 5 godina

Otisao je covek vredan postovanja svakog amerckog gradjanina, i sve druge sto se komentarise je odraz ljudske ogranicenosti i i sopstvene ogorcenosti.

deda Raša

pre 5 godina

I on ga dobro procenio kao coveka. A na snimciuma.niti jednog belca za nosenje kovcega. Nosili ga po naredjenju.

Zvezdan

pre 5 godina

Ja bi rado otišao na njegovu sahranu... Da se uverim da je đubre crklo, stvarno!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija