• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic.rs

03.09.2018

14:34

MOSKVA U STRAHU! U ruskoj prestonici su se pojavili KOFERI SA TELIMA UBIJENIH DEVOJAKA!

Vesti

MOSKVA U STRAHU! U ruskoj prestonici su se pojavili KOFERI SA TELIMA UBIJENIH DEVOJAKA!

Podeli vest

Tokom poslednje tri nedelje u Moksvi su pronađena dva bačena kofera u kojima su se nalazila tela ubijenih devojaka. Nije poznat identitet nijedne devojke, ali ni detalji smrti.

Obe devojke, stare između 18 i 25 godina, pronađene su u bačenim koferima. Forenzičari i dalje nisu otkrili uzroke smrti ni identitete, ali jedna od devojaka imala je prepoznatljivu tetovažu krune na leđima.



Detektivi smatraju da ubica vreba mlade žene i da su dva ubistva zapravo jako slična.


Poslenje telo pronašao je biciklista pored velikog šoping centra u Moskvi u petak. Devojka u koferu bila je gola, ali na njenom telu nije bilo tragova nasilne smrti ili silovanja. Tri nedelje ranije takođe je pronađena devojka u crnom koferu blizu igrališta na jugozapadu grada.

- U ovom trenutku su svi scenariji mogući i proučavamo ih. Neke sličnosti u ubistvima su alarmantne - istaknli su iz ruske policije za Dejli mejl.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija