• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

06.09.2018

11:46

FRANCUSKA ĆE NAPASTI SIRIJSKU VOJSKU: Moskva upozorava Pariz hoće da iskorist HEMIJSKI NAPAD koji spremaju TERORISTI!

Vesti

FRANCUSKA ĆE NAPASTI SIRIJSKU VOJSKU: Moskva upozorava Pariz hoće da iskorist HEMIJSKI NAPAD koji spremaju TERORISTI!

Podeli vest

Načelnik Glavnog štaba Oružanih snaga Francuske general Fransoa Lekuentr istakao je da francuska vojska spremna da napadne ciljeve u Siriji u slučaju upotrebe hemijskog oružja u sirijskoj provinciji Idlibu, javlja Rojters

Poslednjih dana situacija u Siriji je sve napetija. 

Portparol Ministarstva odbrane Rusije general-major Igor Konašenkov izjavio je da teroristi grupe Hajat Tahrir el Šam pripremaju provokaciju kako bi optužili Damask za upotrebu hemijskog oružja protiv civila u provinciji Idlibu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dimitrije

pre 5 godina

Dokle će Britanija I Francuska da glume vojne i ekonomske sile kad su obični patuljci u svim sverama

Marcco

pre 5 godina

Pa Alep je bio pod proketkoratom Francuske. Čak je neki francuski general 1920. godine, regiju Alepa proglasio nezavisnom državom kada su rasparcavali Siriju posle I svetskog rata. Nezavisna država je trajala samo četiri godina ali Francuska i dalje tera svoje... kao što i po Balkanu neke druge države teraju svoje, od I svetskog rata na ovamo a uspelo im je tek devedesetih godina.

SS

pre 5 godina

Tim "francuskim"budaletinama bi bilo bolje šta im rade komšije,nacisti jer će ih možda progutati noć kao nekad ne davno.

BELEX LOIL

pre 5 godina

a rusi mogu samo da gledaju .. i cute .. kao sto su cutali kad god je trebalo da reaguju ..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija