• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2018

23:30

LEPA RUSKINJA NIJE USPELA DA PODMITI SNAGE REDA! Nudila seks policajcima da joj ne bi pisali kaznu, dobila18 meseci zatvora!

Vesti

LEPA RUSKINJA NIJE USPELA DA PODMITI SNAGE REDA! Nudila seks policajcima da joj ne bi pisali kaznu, dobila18 meseci zatvora!

Podeli vest

Starleta Kira Majer (24) iz Moskve vozila automobil uprkos zabrani upravljanja vozilom. Zbog kazne koju je dobila poludela i napala policajce, a onda im nudila trojku da je ne bi uhapsili 

Ruska starleta Kira Majer (24) iz Moskve osuđena je na 18 meseci zatvora jer je napala policajce i nudila im seks da joj ne bi pisali kaznu za saobraćajni prekršaj. 

Majerova je uhapšena još u maju, a u petak je na suđenju priznala da je nasrnula na snage reda i pokajala se zbog svega.

Htela da pobegne

Mito
Stavili su joj lisice i krenuli da je vode u stanicu, a ona im je tada obojici ponudila seks
Izvor iz policije

Incident se desio kad je patrola zaustavila Majerovu tokom redovne kontrole. 

Ispostavilo se da starleta uopšte nije smela da vozi svoj "mercedes" jer je imala zabranu od 15 meseci upravljanja vozilom nakon što je u novembru prošle godine pobegla sa mesta sudara. Izvor iz policije naveo je da su policajci kazali Majerovoj da ne sme da vozi i da će joj pisati kaznu, na šta je ona jako burno reagovala.

Informer

- Počela je da vrišti, plače i histeriše. Otela je papir iz ruke jednog službenika koji joj je napisao kaznu i pocepala ga. Dok je policajcu otimala kaznu, izgrebala ga je i šutnula. Zatim je čak pokušala silom da sedne za volan i odveze se sa mesta incidenta. To joj, naravno, nije pošlo za rukom - rekao je izvor.

On je dodao da su policajci starletu, nakon ispada, uhapsili.

Informer

- Stavili su joj lisice i krenuli da je vode u stanicu. Ona je tada odlučila da im obojici ponudi seks ako je puste na slobodu. Kazala im je da može da ima seks sa svakim ponaosob ili trojku ako im se tako više sviđa. Oni su odbili ponudu i odveli je u pritvor - ispričao je izvor.

Izvinila se za sve

Starleta je na suđenju priznala sudiji da nije trebalo da napadne snage reda.

Obožavaoci razočarani zato što je uhapšena

Hiljade obožavalaca Kire Majer mnogo su razočarane jer im je ljubimica završila u zatvoru. Oni su joj na društvenim mrežama pisali poruke podrške.
- Kiro, izdrži. Jako ćeš nam nedostajati. Tvoje seksi fotografije su mi uvek ulepšavale dan - jedan je od komentara.

- Slažem se u potpunosti sa optužbama koje su podnete protiv mene. Kajem se zbog svega i izvinjavam se policajcu kog sam napala. Bila sam jako zabrinuta kad su mi napisali kaznu, pa sam izgubila kontrolu - kazala je Majerova.

Ona je, inače, veoma popularna u Rusiji. Ima čak 148.000 pratilaca na Instagramu, gde kači provokativne fotografije i snimke. Često se slikala u luksuznim hotelima u Dubaiju i Parizu, koje je redovno posećivala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija