• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

09.09.2018

21:42

(FOTO) SVE VIŠE ŽRTAVA ZEMLJOTRESA U JAPANU: Stradalo najmanje 39 osoba, traga se za još nestalih! Novi bilans -

Vesti

(FOTO) SVE VIŠE ŽRTAVA ZEMLJOTRESA U JAPANU: Stradalo najmanje 39 osoba, traga se za još nestalih! Novi bilans -

Podeli vest

Broj stradalih u zemljotresu koji je pogodio japansko ostrvo Hokaido porastao je na 39, saopštile su danas japanske vlasti

Hitne službe i dalje pokušvaju da osposobe vazdušni i zemljani saobraćaj, kao i snabdevanje vodom i strujom, nakon što je to ostrvo 6. septembra pogodio zemnljotres jačine 6,7 stepeni po Rihteru, prenosi agencija Kjodo.

Tanjug/AP

Na spašavanju i u traženju za nestalima učestvuje oko 7.000 pripadnika odbrambenih snaga, a najviše nestalih ima kod grada Acuma, gde su pokrenuta velika klizišta koja su zatrpala kuće.

Tanjug/AP

Tanjug/AP

Japanski premijer Šinzo Abe posetio je danas Hokaido, kako bi procenio obim štete.

Tanjug/AP

Zemljotres, sa epicentrom u blizini glavnog grada provincije, Sapora, probudio je stanovnike ostrva u četvrtak u 03.08 po lokalnom vremenu.

Tanjug/AP

Snažan potres je juče paralisao poslovne aktivnosti na ostrvu, kuće ostavio bez pijaće vode, zaustavio železnički i avionski saobraćaj, a poremećen je i telefonski saobraćaj.

Tanjug/AP

Jedina nuklearna centrala na Hokaidu, Tomari, obustavila je rad radi rutinskih bezbednosnih provera, a nuklearni regulatori su saopštili da nema znakova abnormalne radijacije.

NEMA FUDBALA ZBOG ZEMLJOTRESA! Japanci imaju važnija posla od "loptanja"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17