• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

10.09.2018

22:04

UŽAS PORODIČNOG ZLOČINA U VIĆENCI:  Srbin izrešetao ženu, zato što mu NIJE MOGLA DA RODI SINA!

Vesti

UŽAS PORODIČNOG ZLOČINA U VIĆENCI: Srbin izrešetao ženu, zato što mu NIJE MOGLA DA RODI SINA!

Podeli vest

Zoran Lukijanović (40) je pune četiri godine maltretirao suprugu Tanju Dugalić (32) jer posle rođenja ćerke nije više mogla da zatrudni. Usledio je razvod, pa proganjanje, a onda ju je u petak ubio

Zoran Lukijanović (40) ubio je u petak u Vićenci u Italiji suprugu Tanju Dugalić (32), i to posle višegodišnjeg maltretiranja jer nije mogla da mu rodi sina! Nesrećna Tanja posle rođenja ćerkice 2014. više nije mogla da zatrudni, i tad je Zoran počeo da je ponižava i zlostavlja.

Usledio je razvod, pa proganjanje, da bi je Zoran u petak sačekao kad je krenula na posao i ubio je sa tri hica iz pištolja! Nakon toga monstrum je presudio i sebi, na autoputu ka Veneciji!

Zabrana prilaska

Prema pisanju italijanskih portala, Lukijanović je posle Tanjinog ubistva pokušao da likvidira i njihovu četvorogodišnju ćerku i taštu. Međutim, kada je došao do Tanjinog stana, u kom su mu bile ćerkica i tašta, ova mu nije otvorila vrata, pa je Zoran otišao.

- Porodični problemi između Zorana i Tanje počeli su 2014,

Masakr

Zoran je posle Tanjinog ubistva pokušao da likvidira i ćerku i taštu, ali mu ova nije otvorila vrata

odmah nakon rođenja ćerkice, kada je usled zdravstvenih problema utvrđeno da Tanja više neće moći da ostane u drugom stanju. Zoran je tada postao veoma nasilan, jer je želeo da mu ona po svaku cenu rodi i sina. Svoj bes je često ispoljavao fizičkim nasrtajima na suprugu, koja je nakon nekoliko godina maltretiranja odlučila da ga napusti - prenose italijanski portali.

Zoran i Tanja su od početka godine u brakorazvodnoj parnici, a njemu je zbog ranijih fizičkih napada na suprugu bila izrečena i zabrana prilaska, koju on nije poštovao.

- Zbog nepoštovanja te odluke sud mu je odredio kućni pritvor, iz kog je Zoran pobegao sredinom jula i od tada niko nije znao gde se nalazi - navode mediji.
Lukijanović je, međutim, u petak u jutarnjim satima presreo suprugu Tanju, koja je krenula autom na posao.

- Seo je na suvozačko sedište, a onda je iznenada izašao iz auta i tri puta pucao u Tanju, u grudi i glavu, a potom je pobegao. Dva očevica su takođe pobegla, a radnik obližnje fabrike, koji je ubrzo video telo pored auta, pozvao je policiju - prenose italijanski portali.

Zoran se u međuvremenu uputio prema Tanjinom stanu, gde je, po svemu sudeći, planirao da ubije i taštu i ćerku.

- Zvonio je na vrata i urlao na Tanjinu majku da mu otvori. Komšije su izjavile da je Zoran tražio da vidi ćerkicu i da se pozdravi s njom, ali u italijanskoj policiji su uvereni da je zapravo hteo da ubije i dete i taštu. Na sreću, Tanjina majka mu nije otvorila vrata i Zoran je besan otišao. Seo je u "pasat" i počeo da beži autoputem ka Veneciji - izveštavaju tamošnji mediji.

Zaseda na autoputu

Karabinijeri su se dali u poteru i napravljena mu je zaseda na autoputu, nedaleko od Venecije.

- Ubica je zaustavio auto nedaleko od barikade koju mu je postavila policija. Potegao je pištolj i kroz prozor ispalio dva metka u vazduh, verovatno želeći da uplaši policajce. Pošto nije uspeo u toj svojoj nameri, stavio je cev sebi u usta i pucao - navode portali.

Lukijanović je neko vreme još bio živ i helikopterom je brzo prebačen u najbližu bolnicu, gde je ubrzo podlegao povredama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17