• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

15.09.2018

11:24

DOKAZI NE LAŽU! Zapad pomogao Ukrajincima DA UBIJU ZAHARČENKA!

Vesti

DOKAZI NE LAŽU! Zapad pomogao Ukrajincima DA UBIJU ZAHARČENKA!

Podeli vest

Ubistvo lidera samoproglašene Donjecke Narodne Republike Aleksandra Zaharčenka je izvedeno uz pomoć zapadnih specijalnih službi, saopštio je novinarima vršilac dužnosti šefa DNR Denis Pušilin

- U terorističkom napadu je učestvovalo peto odeljenje Službe bezbednosti Ukrajine. Prilikom analize ostataka eksplozivne naprave, specijalna služba DNR je otkrila visoke tehnologije koje SBU ranije nije koristila. To pokazuje da je ovaj teroristički napad izveden uz pomoć zapadnih specijalnih službi - rekao je Pušilin.

On je naveo da je jedna osoba uhapšena zbog sumnje da je umešana u ubistvo Zaharčenka.

Političar je dodao da Rusija pomaže u istrazi terorističkog napada.

JEZIVI DETALJI UBISTVA ZAHARČENKA! Evo šta se dešavalo kobnog dana u kafiću gde je došlo do eksplozije!

Zaharčenko je poginuo 31. avgusta, u eksploziji u restoranu "Separ" u centru Donjecka, a ministar za prihode i poreze samoproglašene republike Aleksandar Timofejev teško je ranjen. U eksploziji je poginuo i Zaharčenkov telohranitelj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlah alija

pre 5 godina

Terorista ubijen u terorističkom napadu kakva ironija

Joj

pre 5 godina

Ono što vi iz Informera saznate, malo ko može.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija