• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

17.09.2018

08:24

OVO JE MONSTRUM KOJI JE UBIJAO PROSTITUTKE I STRIPERE! Sa žrtvama je imao seks, pa bi im PREREZAO GRKLJAN I UBO IH U SRCE!

Vesti

OVO JE MONSTRUM KOJI JE UBIJAO PROSTITUTKE I STRIPERE! Sa žrtvama je imao seks, pa bi im PREREZAO GRKLJAN I UBO IH U SRCE!

Podeli vest

Pripadnik američke granične patrole Huan Dejvid Ortiz (35) iz mesta Laredo u Teksasu uhapšen je u subotu jer je ubio tri prostitutke, stripera i kidnapovao još jednu ženu

Snage reda navele su da je Ortiz serijski ubica koji je svaku žrtvu zaklao na isti način, a moguće je da će ih još biti nađeno tokom istrage.

Prema navodima šerifa Martina Kuelara, Ortiz je prostitutke plaćao za seks, nakon čega ih je brutalno ubijao.

Surovo

Sa žrtvama je imao seks, pa bi im prerezao grkljan i ubo ih u srce
Martin Kuelar, šerif

 

- Odlazio je sa devojkama na njima nepoznate lokacije. Nakon odnosa prerezao im je grkljan i ubo ih u srce. Sve tri su na mestu ostale mrtve - rekao je Kuelar.

On je dodao da su do sada nađena tela samo dve žrtve, a za ostalima se traga.

- Našli smo tela Melise Ramirez (29) i Klaudije En Luere (42) u blizini autoputa 255. Tragamo za još jednom ženom i muškarcem. Ortiz nam je rekao da je sve ubio na isti način. U pitanju je opasan serijski ubica. Nije isključeno da ćemo naći još mrtvih - naveo je šerif.

Ortiz je priveden pošto je u petak kidnapovao jednu ženu koja je uspela da pobegne i ode u policiju. Tamo je nadležnima dala opis manijaka, pa je počela potera za Ortizom. Lociran je u subotu kod jedne benzinske stanice blizu Lareda, a uhapšen je dok se krio u prtljažniku svog kamioneta.

Serijski ubica je priznao da je ubio četiri osobe, ali nije objasnio razloge svog krvavog pira. On je, inače, već deset godina radio kao graničar, a pre toga je bio zaposlen u mornarici.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17