• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

17.09.2018

11:55

ALBANSKA MAFIJA PREUZELA PODZEMLJE U BRITANIJI! "Kralj kokaina" kontroliše sve, TRGUJU DROGOM I LJUDIMA!

Vesti

ALBANSKA MAFIJA PREUZELA PODZEMLJE U BRITANIJI! "Kralj kokaina" kontroliše sve, TRGUJU DROGOM I LJUDIMA!

Podeli vest

Albanski kriminalci preuzeli su kontrolu nad trgovinom narkotika širom Engleske, tvrde britanski mediji

Policija Velike Britanije je tokom prošle godine uhapsila 140 državljana Albanije, od kojih je 51 osoba optužena za trgovinu drogom, piše Dejli mejl.

Nacionalna agencija za kriminal tvrdi da su albanske kriminalne grupe "uspostavile značajan uticaj na organizovani kriminal u Velikoj Britaniji i da imaju veliku kontrolu nad trgovinom droge."

U jugoistočnoj Engleskoj kao najveći "kralj kokaina" spominje se Klodjan Copja (31), koji je osuđen na 17 godina zatvora zbog trgovine narkoticima.

Copja i njegove kolege Albanci iz Elbasana, koji važe za veoma nasilne, uneli su kokain u vrednosti od 150 miliona funti u Veliku Britaniju.

Policija je pratila jednog njegovog kurira koji je svake nedelje išao u Kent, gde je kamion sa kokainom stizao sa kontinenta. Kurir je nakon toga drogu nosio organizovanim kriminalnim grupama u Londonu, Birmingemu, Leicesteru i Notingemu.

Među kriminalcima iz Albanije su i Bekim Domi i Škelkim Dardha, u čijem mercedesu je policija pronašla kokain u vrednosti od 120.000 funti. Oni su zatvoreni 2016.

Kriminalci iz Albanije, pored trgovine drogom, uključeni su i u trgovinu ljudima.

OVO JE MONSTRUM KOJI JE UBIJAO PROSTITUTKE I STRIPERE! Sa žrtvama je imao seks, pa bi im PREREZAO GRKLJAN I UBO IH U SRCE!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RINGISPIL

pre 5 godina

Bice da ta ista mafija kontrolise i forin ofis i parlament a mozda i njeno visocanstvo jer prave dobar profit. Kako je to skotland jard dozvolio na tlu OSTRVA.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija