• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

21.09.2018

09:51

NOVA PUCNJAVA U AMERICI! Ranjeno petoro, među njima i dete!

Vesti

NOVA PUCNJAVA U AMERICI! Ranjeno petoro, među njima i dete!

Podeli vest

Nova pucnjava u SAD. Pet osoba, među kojima i osmogodišnja devojčica, ranjeno je u pucnjavi u Sirakuzi, u državi Njujork, saopštila je policija

Pucnjava se dogodila sinoć oko 21 čas po lokalnom vremenu.

- Ovo je veoma tragičan događaj. To je nešto što ne sme da se dešava u našoj zajednici - izjavio je na konferenciji za novinare šef policije Frenk Fauler.

Lokalni portal Syracuse.com je objavio da se pucnjava odigrala u krugu porodice koja se okupila zbog smrti osobe koja je umrla od raka, prenosi Rojters. 

Sirakuza se nalazi na oko 400 kilometara severozapadno od Njujorka. 

Podsetimo, u četvrtak su četiri osobe, među kojima i napadač, poginuli u pucnjavi u američkoj državi Merilend. Tri osobe su ranjene. Napadač je prema prvim informacijama žena koja je potom izvršila samoubistvo.

(VIDEO) PRESUDILA KOLEGAMA! Pucnjava u SAD, ubila je četvoro ljudi pre nego što je izvršila samoubistvo!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija