• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2018

15:52

(FOTO) DANSKA POD OPSADOM, putevi i trajekti blokirani, U TOKU POLICIJSKA POTERA?!

Vesti

(FOTO) DANSKA POD OPSADOM, putevi i trajekti blokirani, U TOKU POLICIJSKA POTERA?!

Podeli vest

Danska policija zatvorila je dva glavna mosta za saobraćaj i otkazala vožnje trajektima od Danske za Švedsku i Nemačku u okviru velike operacije

To je danas objavila policija Kopenhagena na svom nalogu na Tviteru, prenosi Rojters ističući da policija nije objasnila zašto je zatvorila Eresunski most, koji povezuje Kopenhagen sa Malemom u Švedskoj, i most koji povezuje danska ostrva Seland i Fin.

 

 


Zbog operacije je od ostatka zemlje odsečeno istočno ostrvo Zeland na kojem se nalazi i danska prestonica, navodi AP.

Foto: Tanjug

To je stvorilo izuzetno velike saobraćajne gužve i zastoje u blizini mostova koji vode ka kopnu i prema Švedskoj.

 

 


List Aftonbladet objavio je, citirajući neimenovani policijski izvor, da je operacija preduzeta zbog potere za autom švedskih tablica koje se traži u vezi sa otmicom.

 

Foto: Tanjug

Lokalni mediji nezvanično prenose da je reč o poteri za "opasnim kidnaperom", ali zvaničnici još ne izlaze u javnost sa vrstom akcije koja se sprovodi.

Uskoro opširnije...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija