• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso

03.10.2018

23:06

ORBAN PORUČIO BANKARIMA: Odmah vratite narodu opljačkan novac ILI ĆU VAM UZETI SVE...

Vesti

ORBAN PORUČIO BANKARIMA: Odmah vratite narodu opljačkan novac ILI ĆU VAM UZETI SVE...

Podeli vest

Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je za lokalne medije Mađarske kako ga bankari nisu shvatili ozbiljno kada je rekao prošlog meseca da je era kolonizacije gotova

- Banke su servis građana, a ne ono što su postale širom sveta - vešala. Nemam ništa od ljubavi banki ali imam od ljubavi naroda. Moraju vratiti novac koji su zaradili na nepravednim naknadama ili ćemo im uzeti više - zaključuje upravo kad je Parlament izglasao da građanima banke moraju vratiti nepravedne naknade.

Bankari su besni. Prosečni dužnik u švajcarskim francima na taj bi način mogao dobiti povraćaj između 600 hiljada i milion forinti i to do kraja ove godine.

- Zakon je razjasnio način na koji će dužnici biti obeštećeni, bilo da se radi o valutnim razlikama, jednostranim izmenama ugovora ili povećanju kamatnih stopa - izjavio je Antal Rogan, predsednik kluba zastupnika vladajuće stranke Fidesz, a prenosi portfolio.hu.

SCENARIO DRŽAVNOG UDARA NA REPUBLIKU SRPSKU: London poslao zloglasnu 15. Grupu za psihološke operacije!

Mađarski parlament je doneo zakon prema kojem će banke vratiti klijentima sve nepravedne naknade i kamate koje su im naplatile proteklih godina.

Viceguverner Mađarske središnje banke Adam Balog procenjuje da će ukupan trošak za sve banke biti između 2 i 3 milijarde eura.

CRKNITE DUŠMANI! RUSIJA I SRBIJA PRAVE NAJMOĆNIJI REAKTOR: Naši naučnici imaju znanje koje je potrebno Putinu!

Orban ističe kako nema protiv banki ništa ali neće gospodariti njegovom državom i stvoriti mu krizu kao u Grčkoj.

- Banke i velike kompanije koje uživaju monopol u Mađarskoj moraju se naviknuti na novu situaciju. Navikle su biti snažne, a socijalističke vlade klanjale su se pred njihovom moći. Ali sada smo mi snažniji i oni se moraju prilagoditi nama - zaključio je zakleti bankarski neprijatelj Orban.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slave

pre 5 godina

E takoto radi predsednik i prava drzava. Samo u Srbiji 22.000 opljackanih porodica zbog svajcarca nisu tema za bilo koga, a kamoli za nasu vladu koja treba da nas zastiti.

Slave

pre 5 godina

E takoto radi predsednik i prava drzava. Samo u Srbiji 22.000 opljackanih porodica zbog svajcarca nisu tema za bilo koga, a kamoli za nasu vladu koja treba da nas zastiti.

HEROJ i JUNAK

pre 5 godina

Овом Орбану за све што је до сада урадио за свој народ треба подићи споменик од злата у природној величини!

princip

pre 5 godina

Šta čovek da kaže nego----BRAVO ČOVEČE!!!

Milan

pre 5 godina

Orban je heroj ne samo mađarske nacije nego celokupnog ljudskog roda! Da je više takvih predsednika u svetu, ne bi se svet nalazio u demokratskom robstvu, kao što jeste!

RINGISPIL

pre 5 godina

Bravoooooooooooooooooo majstore. To je vizionar i zastitnik nacije i drzave.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija