• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug

05.10.2018

09:15

VAŠINGTON POST OBJAVIO PRAZNU STRANICU, protest zbog nestalog novinara u Istanbulu

Vesti

VAŠINGTON POST OBJAVIO PRAZNU STRANICU, protest zbog nestalog novinara u Istanbulu

Podeli vest

Vašington post objavio je praznu stranicu u svom današnjem izdanju, u znak solidarnosti sa svojim novinarom i piscem iz Saudijske Arabije Džamalom Kašogijem, koji je nestao tokom posete saudijskom konzulatu u Istanbulu

Na praznoj stranici objavljenoj u američkom listu piše samo "nestali glas", prenosi AP i navodi da je upravni odbor lista pozvao Saudijskog princa Muhameda Bin Salmana da garantuje da je Kašogi "slobodan i u mogućnosti da nastavi svoj rad", prenosi AP.

Kašogi, koji živi u egzilu u SAD, pisao je za Vašington post tekstove u kojima je kritikovao saudijskog princa.

On je nestao u utorak tokom posete Konzulatu, iz koga navode da je napustio zgradu, što je suprotno od tvrdnji turskih zvaničnika koji ističu da se Kašogu i dalje nalazi tamo.

NOVINAR VAŠINGTON POSTA NESTAO U ISTANBULU




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija