• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rt.com

06.10.2018

12:49

KANIBALI SE NISU NAJELI! VALERIJA (12) I NJEN DEČKO UBILI SU I POJELI ALEKSANDRA, sad kažu da im se nije svidelo meso JER JE BILO "PRESLATKO"!

Vesti

KANIBALI SE NISU NAJELI! VALERIJA (12) I NJEN DEČKO UBILI SU I POJELI ALEKSANDRA, sad kažu da im se nije svidelo meso JER JE BILO "PRESLATKO"!

Podeli vest

Telo nesrećnog mladića koji se prema za sada dostupnim podacima zove Aleksandr Popovič, pronađeno je u kući u malom selu pored Sent Peterburga

Rusku javnost šokirala je vest o devojčici Valeriji (12) i njenom momku Arkadiju (22) koji su kako se sumnja ubili Aleksandra Popova i zatim ga skuvali i pojeli. Nakon toga su izjavili da je "meso bilo previše slatko".

Valerija je živela u gradu Soši u Rusiji. Pobegla je za Lenjingrad gde je, kako se sumnja, počinila stravičan zločin.

Foto: vk.com

Devojčicina majka Nadežda jedino je spomenula da je Valerija bila fascinirana animiranim filmovima, što su mnogi tumačili kao povod i materijal za ovako stravičnu ideju o zločinu. Valerijina učiteljica Julija kazala je da se ubica, kako se sumnja, na času ponašala kao normalan đak.

- Učenje joj je išlo teško, naročito matematika - kazala je učiteljica, piše RT.

Foto: vk.com

Žrtva: Aleksandr Popović

Telo nesrećnog mladića koji se prema podacima zove Aleksej ili Aleksandr Popovič, pronađeno je u kući u malom selu pored Sent Peterburga. Valerija i njen dečko su brzo uhvaćeni. Oni su živeli u istoj kući gde i žrtva. Policija sumnja da je par pojeo delove tela svoje žrtve.

(VIDEO) ALEKSANDROVU GLAVU NAŠLI U RERNI, devojčica (12) i njen momak mu POJELI MOZAK jer nije bilo ničeg drugog u kući!

Posebno uznemirujući detalj iz istrage šokirao je ljude. Navodno je Valerija skuvala deo mesa sa žrtvinih grudi i rekla da nije mogla da ga jede jer je bilo "previše slatko". Takođe se navodi da nije uživala ni dok je jela njegov mozak.

Foto: vk.com

Valerijin dečko Arkadiji 10 godina je stariji od nje

Valerija je rekla da je ona ubila Aleksandfra dok je spavao, a njen dečko je naveo da je on to uradio dok se prepirao sa žrtvom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Neće to dvoje više videti bela dana jer će ih najverovatnije pojesti mrak negde u Sibiru i to bez obzira što ima samo 12 godina.

Šturo

pre 5 godina

Dajte malo više detalja. Recept za taj obrok. Dali ste samo mozak i meso sa grudi. Iskažite svoju kompletnu morbidnost do tančina. Vama ništa nije da se ne objavi, pogotovu ovakve stvari, detalji ubistva, kasapljenha, krvi, smrti,... Ko vas to nauči?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija