• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Sputnjik

06.10.2018

18:50

PUTIN SLAVI 66. ROĐENDAN! Pre pet godina proslavio ga je sa kineskim predsednikom, a evo S KIM ĆE DANAS PROVESTI "DIVAN DAN"!

Vesti

PUTIN SLAVI 66. ROĐENDAN! Pre pet godina proslavio ga je sa kineskim predsednikom, a evo S KIM ĆE DANAS PROVESTI "DIVAN DAN"!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin provešće rođendan u krugu rođaka, bliskih ljudi i prijatelja, saopštio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov, ali možda mu planove poremeti dolazak Silvia Berluskonija, koji je najavio da je krenuo na slavlje kod Putina

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je danas da je avionom krenuo u Rusiju da proslavi rođendan ruskog predsednika Vladimira Putina.

- Letim avionom na rođendan mog prijatelja Vladimira Putina. Koristim mogućnost da razgovaramo o najvažnijim međunarodnim problemima - napisao je Berluskoni na svom Tviteru. 

Ove nedelje italijanski mediji su objavili da Berluskoni namerava da poseti Putina na rođendan po cenu da propusti program svoje partije "Napred, Italijo" koji se održava u Milanu ovog vikenda. 

Prošle godine Berluskoni je takođe prisustvovao obeležavanju rođendana ruskog lidera u Sočiju i poklonio mu ogroman pokrivač na kojem je prikazano rukovanje dvojice političara sa znamenitostima Rusije i Italije u pozadini.

Ranije je portparol ruskog predsednika, Peskov, rekao da predsednik Rusije, po pravilu, provodi rođendan s bliskim ljudima, iako ponekad ima izuzetaka.

Putin je 2016. godine obeležio rođendan tako što je učestvovao u Noćnoj hokejskoj ligi, a 2014. godine je otputovao u Sibir. 

Putin je, prema sopstvenim rečima, samo jednom uspeo da proslavi rođendan s kolegom iz inostranstva, a to je bio predsednik Kine Si Đinping. 

Ruski predsednik je tada proslavio 61. rođendan uz votku i tortu tokom samita Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje na Baliju, a neki od najmoćnijih svetskih lidera otpevali su mu rođendansku pesmu.

BIVŠI AMERIČKI VOJNIK HTEO DA OTRUJE PUTINA: Šokantno otkriće FBI, da je "ludak" uspeo lider Rusije bi umro u teškim mukama!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Divan dan za predsednika Putina, Rusiju i Srbiju.

Vns

pre 5 godina

Divno,da poživi još godina 100,ali da nas ne podržava kao '99. Malo da uradi fejslifling i izgledaće kao dečko od 16 godina...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija