• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2018

13:34

(FOTO) ISMEJAVAJU MELANIJU ZBOG STAJLINGA PRILIKOM NJENE POSETE AFRICI: Prva dama SAD na udaru kritika na društvenim mrežama

Vesti

(FOTO) ISMEJAVAJU MELANIJU ZBOG STAJLINGA PRILIKOM NJENE POSETE AFRICI: Prva dama SAD na udaru kritika na društvenim mrežama

Podeli vest

Odelo koje je prva dama SAD Melanija Tramp nosila prilikom posete Egiptu postalo je predmet podsmeha na društvenim mrežama. Oni kojima se nije svideo stajling prve dame uporedili su je sa nizom izmišljenih likova, od Tarzanove Džejn do rivala Indijane Džonsa

Video posete prve dame Egiptu podeljen je na njenom Tviter nalogu, zbog čega su mnogi korisnici društvenih medija iskoristili priliku i uporedili je sa brojnim likovima.

 

 

Melanija je prilikom posete Egiptu videla i piramide, a za tu priliku obukla je pantalone, košulju i bež blejzer, a stajling je upotpunila crnom kravatom i šeširom.

To je bilo dovoljno da korisnici počnu da se sprdaju sa njenim izgledom.

Foto: Informer

Jedni su je uporedili sa Emili Belok, izmišljenim likom iz serijala o Indijani Džonsu, dok su drugi istakli da podseća na preminulog kralja popa Majka Džeksona u spotu za pesmu "Smooth Criminal".

 

 

Bilo je i komentara da podseća na Herkula Poaroa, dok su neki istakli da Melanija liči na Tarzanovu Džejn iz crtanog filma.

Melanije je pre Egipta posetila i Keniju, kada je njen šešir izazvao skandal.

 

 

Tokom boravka u Najrobiju, Melanija je posetila sirotište, a zatim se zaputila u obližnji nacionalni park, gde je mobilnim telefonom fotografisala životinje koje je zatekla tamo, a obišla je i mesto na kome je spaljeno 105 tona slonovače, kao deo napora da se stane na put ilegalnoj trgovini tom sirovinom.

Naime, gospođa Tramp je za ovu priliku odabrala elegantnu safari kombinaciju, a glavni aksesoar joj je bio retro šešir, kakav su u 19. veku nosili Evropljani u Africi, delovima Azije i Bliskog istoka. U Africi je on postao simbol britanskih kolonijalnih osvajača, pa su se mnogi Afrikanci osetili uvređenim zbog toga.

 

 

Čini se da je prvo samostalno putovanje prve dame dalo puno materijala za komentarisanje korisnicima na društvenim mrežama, ali Melaniju ovo izgleda nije puno pogodilo.

Prilikom posete Africi rekla je "kako nikoga ne treba da zanima šta je ona obukla, već šta radi i priča".

(FOTO) MELANIJA otvorila dušu novinarima u Egiptu: OTIMAM Trampu telefon da ne bi tvitovao!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
janko

pre 5 godina

Koliki je to cinizam...Americki nepatriota..bolje reci PREVARANATA I MUVARA....Ona je kraljica..ona je lepa i zgodna..ona je the best product of Slovenia..nego nemogu da oproste sto nije malo pogrbljena i od kepcepa iz McDonalca..

Opet ja

pre 5 godina

Ma nije nego? Ismijavaju je afrički ma*muni? Melanija je ljepša i ima više stila nego sve dosadašnje "prve dame" Amerike,Uključujući i Žaklinu. A ni onaj Tramp nije lošiji od mnogih njegovih prethodnika nego treba Americi uvijek neki cirkus oko koga će se dizati prašina a oni su im sada najpodobniji za to!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija