• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

18.10.2018

23:24 >> 23:25

(VIDEO) MAJKA UBICE S KRIMA SPASAVALA RANJENE, a onda je saznala da je MONSTRUM NJEN SIN! To je uništilo, pokušala je da se ubije!

Vesti

(VIDEO) MAJKA UBICE S KRIMA SPASAVALA RANJENE, a onda je saznala da je MONSTRUM NJEN SIN! To je uništilo, pokušala je da se ubije!

Podeli vest

Galina Rosljakova, medicinska sestra Klinike za kancer u Kerču, pridružila se koleginicama koje su zbrinjavale žrtve pucnjave u Politehničkoj školi kad je saznala da je ubica njen sin Vladislav!

Svi lekari i medicinske sestre su se mobilisali kad su krvava deca počela da pristižu u bolnicu, pa je i Galina otrčala da pomaže šokiranim tinejdžerima.

Kad je saznala da je njen sin ubica, nesrećna žena je pokušala da se ubije, ali su kolege motrile na nju znajući da ju je ta vest uništila i sprečili je.

 

 

Njene kolege kažu da je Galina u potpunom rastrojstvu.

Ruski mediji javljaju da majka ni slutila nije na kakvo se zlo sprema njen sin, a korisnici društvenih medija su se podelili.

(FOTO) MASAKR U ŠKOLI NA KRIMU: Učenik izazvao eksploziju, pa zapucao po deci. UBIO 19 PRE NEGO ŠTO JE SEBI ODUZEO ŽIVOT!

Jednima je žao nesrećne žene, koja će zauvek nositi stigmu majke masovnog ubice, a drugi se pitaju kako je moguće da nije primetila da joj se sin drugačije ponaša i zašto mu je dozvolila da drži oružje.

Naime, ubica je imao dozvolu za oružje za lov.

Komsomoljskaja pravda piše da je Galina samohrana majka i da se davno razvela od Vladisavljevog oca.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija