• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2018

09:13

POLICIJA TRAŽI KAŠOGIJEVO TELO U BEOGRADSKOJ ŠUMI! Posle pretresa saudijskog konzulata proširena potraga za ubijenim novinarom!

Vesti

POLICIJA TRAŽI KAŠOGIJEVO TELO U BEOGRADSKOJ ŠUMI! Posle pretresa saudijskog konzulata proširena potraga za ubijenim novinarom!

Podeli vest

Nakon pretresa saudijskog konzulata u Istanbulu, kao i rezidencije saudijskog konzula, turska policija proširila je potragu za telom nestalog novinara Džamala Kašogija na šumu pored Istanbula, izjavili su neimenovani turski zvaničnici

Zvaničnici smatraju da je jedna od lokacija na kojima je moguće bačeno Kašogijevo telo Beogradska šuma, pored Istanbula, prenosi AP.

Druga lokacija je ruralno područje oko grada Jalova, oko 90 kilometara od Istanbula.

- Istraga je dovela do određene sumnje da su njegovi ostaci oko grada Jalova ili u Beogradskoj šumi - rekao je neimenovani zvaničnik za Rojters.

ŽIVOG GA RASKOMADALI UZ MUZIKU: Potresni detalji ubistva novinara Kašogija u saudijskom konzulatu u Turskoj!


Anonimni izvor iz američke administracije izjavio je za Rojters da su američke obaveštajne službe sve više ubeđene da je saudijski princ Muhamed bin Salman imao udela u Kašogijevom nestanku.

Turska policija identifikovala je juče pet osoba osumnjičenih za ubistvo saudijskog novinara Džamala Kašogija, a četiri osobe su navodno povezane sa princom Muhamadom bin Salmanom, objavio je "Dejli sabah" pozivajući se na izveštaje američkih medija.

 

TRAMP JOŠ "NIJE INFORMISAN" O UBISTVU NOVINARA: Kašogi je verovatno mrtav, ipak čekamo ishod istrage!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija