• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

23.10.2018

09:45

EKSPLOZIV U POŠTANSKOM SANDUČETU DŽORDŽA SOROŠA: FBI na terenu, istražuju sumnjivi paket!

Vesti

EKSPLOZIV U POŠTANSKOM SANDUČETU DŽORDŽA SOROŠA: FBI na terenu, istražuju sumnjivi paket!

Podeli vest

Federalni istražni biro i policija odgovorili su danas na poziv upućen sa adrese u blizini doma američkog milijardera i filantropa Džordža Soroša, zbog dojave da je u poštanskom sandučetu pronađena naprava za koju se sumnja da je eksploziv, saopštili su zvaničnici

Kako prenosi AP, policija Bedforda, gradića severno od Njujorka, došla je jutros na adresu u naselju Katona, nakon što je jedan muškarac na toj adresi otvorio paket.

On je, navodi se, odneo paket u obližnju šumu i pozvao policiju koja je odmah obavestila FBI i Biro za alkohol, vatreno oružje i eksplozivne naprave.

Policija je saopštila da protivteroristička jedinica FBI-a istražuje slučaj, ali niko od nadležnih nije želeo da otkrije da li je ta naprava zaista eksplozivna.

Soroševa fondacija nije odgovorila na zahtev na komentar, zvaničnici FBI-a nisu želeli da otkriju detalje ovog slučaja.

Soroš, američki milijarder mađarskog porekla koji je bogatstvo stekao na investicionim fondovima, donirao je ogromne sume novca u razvoj liberalnih vrednosti i često je na meti desničarskih kritika.

Aktivisti često sa zlim namerama objavljuju na društvenim mrežama adrese njegovih kuća u okrugu Vestčester severno od Njujorka, napominje agencija.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RINGISPIL

pre 5 godina

TREBA MU SLATI SVAKI DAN PO DESETINE KOVERATA JEDNO CE UPALITI.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija