• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92/Informer

09.11.2018

18:11 >> 18:27

(VIDEO) KINESKO BORBENO ČUDO NAPRAVLJENO UZ POMOĆ SRBIJE ZALEDILO NATO: J-20 "preti", Ameri nam ovo neće oprostiti!

Vesti

(VIDEO) KINESKO BORBENO ČUDO NAPRAVLJENO UZ POMOĆ SRBIJE ZALEDILO NATO: J-20 "preti", Ameri nam ovo neće oprostiti!

Podeli vest

Kina je prikazala vojnu opremu i tehniku namenjenu izvozu, uključujući i novi stelt borbeni avion J-20, koji je napravljen zahvaljujući Srbiji

Rojters navodi da je izvedena petominutna demonstracija letačkih mogućnosti novog stelt borbenog aviona, ali da on verovatno neće biti izvožen. Današnjem događaju prisustvovali su zainteresovani kupci, a prikazana su terenska vozila, dronovi i nove antibrodske balističke rakete. 

- Zaista dobijete osećaj razmera i brzine razvoja u poslednjih 25 godina. Prešli su veliki put za kratko vreme u oblasti odbrane i aeronautike -  rekao je saradnik londonskog tink-tenka "IIŠ" Daglas Bari. 

LAVROV OTKRIVA: Propali napori EU, SAD pritiska Prištinu DA FORMIRA VOJSKU! RUSIJA NEĆE SEDETI SKRŠTENIH RUKU!

On se upitao šta to Kina čuva za sebe, ako je sve što je danas prikazano namenjeno izvozu. 

Događaj, koji se održava dvogodišnje, dešava se, inače, usred trgovinskog rata između SAD i Kine, navodi Rojters. 

 

Podsetimo, američki stelt F 117 oboren je tokom bombardovanja Srbije u Buđanovcima, a NATO i drugi brojni vojni eksperti tvrde da je Beograd njegove delove dostavio Rusiji i Kini.

Na osnovu tih podataka navodno je i naprevljen kineski stelt J 20!

Agencija podseća da su SAD optužile Kinu za špijunažu iz vazduha.

Poeređenje kineskog J 20 sa ponosom američke avojacije F 22 pogledajte u sledećem video zapisu!!!

Kinesko čudo od aviona nema ništa lošije performanse i od ruskog Su 35!!!

 

(VIDEO) AMERI SPREMILI SULUDI PLAN ZA NAPAD NA RUSIJU! Munjevitom vojnom akcijom OTETI KRIM i vratiti ga UKRAJINI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

BILO TKO OD NJIH DA POVUCE OBARAC BIO BI TO KRAJ ZA SVE NAS A TAKODJER I ZA NJIH. ZATO MI OVO SVAKODNEVNO SRANJE SA NAORUZANJEM IDE NA KU.AC JER OD OTGA CE MALO STA BITI UPOTREBLJENO A TOLIKI NOVAC JE POTROSEN NI ZA STA.

Mate

pre 5 godina

Nikola brate, uspjeli ste napraviti Krajinu u Londonu?! Vala, svaka čast. Jeste lakše nego u Hrvatskoj, ali ipak je uspjeh. Gdje nađoste balvane u Londonu? Nema veze, samo pamet u glavu, zadržite je, barem kao autonomiju, nemojte opet sa se kockate.... S kockastima :D

Vlado

pre 5 godina

Tebi izgleda da nisu jasne najosnovnije stvari, da se danas samo oružjem i nikako drugačje uspostavlja svetska ravnoteža. Da nije toga, imperijalističke SAD odavno bi bile vlasnici cele Zemlje! Ali ne vredi objašnjavati ljudima, koji pišu velikim slovima!

Marcco

pre 5 godina

A jel smo mi to onako, opet, za inat ili smo ugovorili i neku korist od toga, tipa... makar jedna eskadrila za džabe...

Milovan2

pre 5 godina

Ludi Ameri to bi vam konačno bio kraj, a i vreme je da vas neko konačno nauči pameti koju ste odavno izgubili.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija