• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

15.11.2018

23:35

VOJNA TAJNA SEVERNE KOREJE: Kim Džong-un na testiranju novog strateškog oružja!

Vesti

VOJNA TAJNA SEVERNE KOREJE: Kim Džong-un na testiranju novog strateškog oružja!

Podeli vest

Severnokorejski lider Kim Džong-un nagledao je testiranje novorazvijenog visokotehnološkog strateškog oružja, objavili su večeras severnokrejski mediji, prenosi južnokorejska agencija Jonhap.

Rojters prenosi da je severnokorejska državna televizijska stanica KCTV objavila, bez navođenja detalja, da je oružje čije je testiranje Kim nadgledao "istraživano i razrađivano dugo vremena" i da je proba bila uspešna.

Jonhap navodi da je ovo bila prva inspekcija na terenu prilikom testiranja nekog oružja koju je Kim izveo od novembra prošle godine, kada je nadgledao probu interkontinentalne balističke rakete "Hvasong-15".

Navodi se da je nova inspekcija stigla pošto su pregovori Severne Koreje i SAD o denuklearizaciji u zastoju od samita dve zemlje održanog 12. juna.

 

OPET PO STAROM! Napadi na na lidera Severne Koreje, ZAPAD SATANIZUJE KIMA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Pametan,ne veruje amerima i poltronima pa čovek radi po svome.Ko zna zašta je to dobro.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija