• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/avaz.ba

22.11.2018

23:52

(FOTO) GORELA JE U BOMBOM RAZNESENOM AUTOMOBILU: Španska misica tri meseca od eksplozije u Galenici, POKAZALA JEZIVE OŽILJKE!

Vesti

(FOTO) GORELA JE U BOMBOM RAZNESENOM AUTOMOBILU: Španska misica tri meseca od eksplozije u Galenici, POKAZALA JEZIVE OŽILJKE!

Podeli vest

Mis Marbelje, mlada Olac Bilbao Gonzales (20), koja je 11. avgusta zadobila teške telesne povrede u mafijaškom obračunu na ulicama Zemuna, oporavila se i sada se oseća dobro. Početkom septembra puštena je na kućno lečenje i pravo iz bolnice otputovala je u Španiju

Nakon dugotrajnih fizikalnih terapija, nekoliko operacija i konstantnog ležanja u bolničkoj postelji, Olac se vratila u normalu.

Foto: Instagram

 

Međutim, prvi put je pokazala teške opekotine koje je zadobila u eksploziji automobila. Iako su plastični hirurzi dali sve od sebe, posledice eksplozije su itekako vidljive i pitanje je hoće li Olac moći da nastaviti da se bavi manekenskim poslom. 

Foto: Instagram

Tekst potpisa

Misica je bila srećna što je posle dugog ležanja u bolnici uspela da izađe iz kuće i poseti jednu od plaža u blizini njene porodične kuće.

- Veoma sam srećna što se nalazim na plaži, što trčim, što dišem. Volim svoj život - poručila je Olac.

Foto: Instagram

 

Podsećamo, za ovu devojku iz Marbelje rođendansko putovanje u Srbiju (20. rođendan proslavila je 2. avgusta) umalo se kobno završilo kada je automobil njenog momka Strahinje odleteo u vazduh u naselju Galenika. 

Manje od 24 sata ranije španska misica je stigla u Srbiju. Olac je pukom srećom ostala živa, dok je Strahinja prošao bez povreda.

ŠPANSKA MISICA ŽRTVA MAFIJAŠKOG RATA! Ubice podmetnule bombu pod auto, META NAPADA BIO NJEN DEČKO STRAHINJA STOJANOVIĆ!

 

ŠPANSKA MISICA PUŠTENA NA KUĆNO LEČENJE: Sa osmehom na licu napustila VMA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedro

pre 5 godina

Najbitnije da su silikoni na mestu, a i lice je sačuvano. Moći će da se proda ponovo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija