• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pravda

24.11.2018

18:51

(VIDEO) RUSKA ARMIJA NA NOGAMA! Aktiviran S-300, OBORENO 20 NEPRIJATELJSKIH META NA JUGU RUSIJE!

Vesti

(VIDEO) RUSKA ARMIJA NA NOGAMA! Aktiviran S-300, OBORENO 20 NEPRIJATELJSKIH META NA JUGU RUSIJE!

Podeli vest

Ruska novinska mreža "Zvezda" objavila je video o postavljanju raketnih sistema "S-300PM Favorit" na visoku borbenu gotovost tokom vojnih vežbi u Južnoj vojnoj oblasti Rusij.

Vojne vežbe su sprovedene u blizini grada Rostova, gde su posade S-300 uništile ukupno 20 simuliranih neprijateljskih meta tokom raketnih napada.

Osim toga, vojnici su sproveli niz zadataka koji se odnose na nekoliko promena položaja i evakuaciju lansera sa područja pozicije pomoću šlepera.

Sistemi S-300 su dizajnirani da zaštite glavne industrijske i administrativne objekte, kao i vojne baze i komandne položaje od vazdušnih napada.

 

BRUTALNI LAVROV! ISMEJAO ŠEFA BRITANSKE VOJSKE: Ne možemo nikom zabraniti da pokazuje svoje intelektualne sposobnosti!

Baterija S-300 se sastoji od 12 vozila, dok jedno od njih služi kao komandno mesto koje označava ciljeve za ostalih jedanaest sistema S-300.

RUSI PROVERAVAJU DA LI SU AMERIKANCI ZAISTA BILI NA MESECU! Rogozin: Postavili smo cilj da odletimo i vidimo da li jesu ili nisu!

Snaga ruske armije je zastrašujuća! Pogledajte kako to izgleda!!!

(VIDEO) JEZIVO UPOZORENJE! KO NE SLUŠA LAVROVA, SLUŠAĆE ŠOJGUA: Ako američkih raketa bude u Evropi - RUSKE ĆE NIŠANITI SAD!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija