• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok

27.11.2018

21:24

NATO NAREĐENJE?! MILO UDARIO NA PUTINA! Optužio Rusiju za NAPAD NA UKRAJINU, ali i ILEGALNU ANEKSIJU KRIMA!

Vesti

NATO NAREĐENJE?! MILO UDARIO NA PUTINA! Optužio Rusiju za NAPAD NA UKRAJINU, ali i ILEGALNU ANEKSIJU KRIMA!

Podeli vest

Podgorica izrazila "duboku zabrinutost" zbog vojnih akcija Rusije u Azovskom moru

Crna Gora izražava duboku zabrinutost zbog vojnih akcija Rusije u Azovskom moru, što je direktna posledica ilegalne aneksije Krima, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova Crne Gore

- Podržavamo nezavisnost, suverenitet i teritorijalni integritet Ukrajine i pridružujemo se pozivima za deeskalaciju tenzija - navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova Crne Gore.

MEDVEDEV: POROŠENKO DA PONOVO BUDE PREDSEDNIK?! ŠANSE ZA TO SU RAVNE NULI - neće ući ni u drugi krug!

Napetosti između Rusije i Ukrajine nastala je povodom situacije u Azovskom moru.

(VIDEO) RUSKI SUHOJI IZAZVALI PANIKU NA NATO BRODU: Kapetan šokirao komandu, NEĆU IZAZOVEM TREĆI SVETSKI RAT!

Brodovi ruske obalske straže su zadržali tri vojna ukrajinska broda u Crnom moru kod Krima, koji su nelegalno pokušali da prođu kroz Kerčki moreuz.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dusan

pre 5 godina

Uh kako ce ova izjava da pogodi Putina.Molim vas nemojte baram stavljat sliku ovog smrada jer mi se povrace kad ga vidim.

Zoran

pre 5 godina

Ma sta kazes dripac, a Kosovo je legalna aneksija!??

Igor

pre 5 godina

Njihova zabrinutost je jako bitna,nikad manje države nikad vece sramote za naš pravoslavni svet.Bolje da ćuti i okrene se ribolovu jer nisu sposobni za ništa drugo.

neko

pre 5 godina

Sta mu je, jel to neka bolest da je protiv svog i slovenkog naroda?

slađa

pre 5 godina

Na deeskalaciju sukoba između Rusije i Ukrajine se poziva bez zluradosti, a ne ovako. Svetu, a naročito pravoslavnom, ne treba otežavati situaciju. Srećom pa Milo Đukanović nije predsednik ni Rusije ni Ukrajine. I sreća je što je Srbija jaka i ima jako rukovodstvo.

Vladimir Kulpinski

pre 5 godina

Pa za ovog "gospodina" moj NS je nešto najveće što bi on mogao i da zamisli.

SS

pre 5 godina

Oće Milo da ga popuši sa đetićima Putinu,i da se tuku međusobno ko će prvi u red da stane.

Stojan

pre 5 godina

Ovaj bi i maju i oca predao zapadu samo da spasi svoju kozu.

zar

pre 5 godina

Za i zbog dobrobiti svih balkanskih naroda, ova "ujdurma" koja traje od rusenja Berlinskog zida mnogi ce morati "na vesala".Ali je istina da se Narodi tesko "osvescuju" i na duze staze.

Dijaspora

pre 5 godina

Crnogorci srbomrzci,kao i siptari.Tako da su slicni jedni drugima.Zato Srbi i ne treba letovati u CG i izlozavati se ponizenjima i riziku da budu maltrtirani,hapseni i kaznjavani. Na srpski Tv treba zabraniti promovisanje Crne Gore a Crnogorce tretirati kao i ostale strance...

nenad

pre 5 godina

kako jedan kriminalac moze unistiti sopstvenu drzavu, mada nikad nisu imali ni d od drzave...

deda Raša

pre 5 godina

Ima tu i malo rime. Putin KRIM a Milo KRIMOS. Sta zna svinja sta je dinja, pa i Milo sta je Krim.

DEDA RAKA

pre 5 godina

"Duboko se zabrini" Milo za svoju Montenegrinu jer Arnauti nišane do Nikšiča.

Vid

pre 5 godina

Milo gleda kartu Evrope i traži gde se nalazi Kerčki moreuz.U međuvremenu na kartu sleti muva i Milo skrenu pogled i upita se , a gde je moja despotivina Crna gora?

buda

pre 5 godina

E bas ...Ma sto rece junacino.Covjece dozovi se pameti vec jednom.Makar ne lupetaj.

Radovan

pre 5 godina

Mislili smo da je pametniji čista krpa za brisanje podova, to gas od kriminala nece spasiti odgovornosti kad tad?

Nesa

pre 5 godina

Stici ce ga kletva amaneta Svetog Petra Cetinjskog i tu mi lizanje americke guzice nece pomoci. "Исто тако да Бог да и ономе, кои би вас од вјерности к благочестивој и Христољубивој Русии отлучити поискао и свакојему ако би се кои из вас Церногорацах и Берђанах нашао да помисли отступити од покровитељства и нада на једнородну и јединовјерну нама Русију, да Бог дајакиј те од њега живога месо одпадало и свако добро временито и вјечно отступило! "

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija