• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Logicno.com

30.11.2018

22:24

(VIDEO) KIJEV ĆE, AKO KRENE NA PUTINA, OD NATO DOBITI SAMO TOPLE REČI, A NE VOJSKU I ORUŽJE: Nisu ludi da zarate sa Rusijom!

Vesti

(VIDEO) KIJEV ĆE, AKO KRENE NA PUTINA, OD NATO DOBITI SAMO TOPLE REČI, A NE VOJSKU I ORUŽJE: Nisu ludi da zarate sa Rusijom!

Podeli vest

U najnovijoj eskalaciji sukoba između Ukrajine i Rusije, nakon neuspelog proboja ukrajinske mornarice kroz ruski akvatorij do ukrajinske luke Berdjansk u Azovskom moru, Kijev je uveo ratno stanje u deset regija koje graniče s Rusijom i traži vojnu pomoć NATO pakta

Nemački kanal Die Welt kontaktirao je svog dopisnika u Moskvi Christopha Wannera, koji tvrdi da Rusija neće pokrenuti nikakvu veliku vojnu ofanzivu protiv Ukrajine. 

Naglasio je i da Kijev ne bi trebalo da očekuje ozbiljnu pomoć od NATO. Prema mišljenju nemačkog novinara, NATO će braniti Ukrajinu samo s toplim rečima i govoriti o sankcijama protiv Rusije, ali će i one biti nametnute samo ako se Moskva odluči za veliku vojnu ofanzivu.

UKRAJINA NA PRAGU OPŠTEG GRAĐANSKOG RATA: Moskva apeluje na SAD I EU da urazume Porošenka!

Wanner smatra da velike ofanzive ruske vojske u Ukrajini neće biti, jer Putin zna da bi cena za to bila previsoka. 

- Ako Rusi napadnu Ukrajinu, to bi Zapad izazvalo da pokrene lavinu sankcija, koje bi, verovatno, Rusiju bacile na kolena. I Vladimir Putin, po mom mišljenju, tako nešto neće riskirati. Naravno, ne bi trebalo da zaboravimo da u Ukrajini od 2014. de facto postoji rat između Rusije i Ukrajine. Međutim, taj je rat teritorijalno ograničen na istok zemlje.

ŠOK! TRAMP ODBIO DA SE RUKUJE SA PUTINOM, prošao pored ruskog predsednika KAO UVREĐENA MLADA!

On dodaje i da Ukrajina vrlo malo može očekivati od NATO, budući da se u NATO niko neće usuditi da rizikuje vojni sukob sa Rusijom zbog Ukrajine.

LAVROV O TRAMPOVOM IZBEGAVANJU PUTINA: Moskva će čekati da se ŠEF SAD REŠI 'DUBOKE DRŽAVE' I UKRAJINE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Svetski policajac

pre 5 godina

Zaustavili oba Svetska rata čim su se umešali iz daleke Amerike a Drugi moćno u Hirošimi i Nagasaki a posle svrgavali diktatore i uvodili slobodu i demokratiju eto Klinton je rešio Miloševića a Obama je rešio Bin Ladena i Sadama a Tramp da digne silu i to na Krimu reši ko šta je rešio problem u S. Koreji i od onog Kima napravio anđela samo šta je digo mornaricu prema njemu iako je imao interkontinentalne nuklearne rakete koje lete do Vašingtona! Krivoslavni Srbi pokušaju da uzmu sa genocidom Veliku Srbiju pa krivi ovi koji se branili i olujno odbranili eto sada krivoslavni Rusi uzeše Krim i Lugansk i Donjeck sa 10 000 mrtvih Ukrajinaca i posle su sve drugi krivi eto Zapad i Amerika koja jeste kriva šta je to gledala i nije odmah reagovala? Ma isto je to prokleto krivoslavno vizantijsko zlo koje su muslimani 500g držali u ropstvo na ceo Jug Evrope sve krivoslavne države da miruje pa se posle njega diže sa pokretanje ratova i sejanje smrti pa neće biti mira na ovom svetu sve dok se i to krivoslavno zlo Rusija ne očisti sa lica zemlje ko šta se na vreme izbrisala prokleta Vizantija?

Orić Heroj

pre 5 godina

Ovo nikakav genocid ne može da očisti i izbriše!!! Blic.rs JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA www.blic.rs/riznica/jeste-li-culi-za-djojlene-pre-gotovo-200-godina-srbija-je-iz-budzeta-placala-mlade/j4j89zd....U Osmanskom carstvu postojanje muškog harema je bilo potpuno legitimno, kao i držanje ženskog harema, što su u punoj meri koristili sultani i ostali velikodostojnici. Tako su i u Beogradu u 19. veku postojali muški haremi u kojima su mladići služili za novac koji im je isplaćivan iz budžeta tadašnje Srbije.....ZAŠTO ĆUTITE O SVOJOJ ISTORIJI I KULTURI?

Xxx

pre 5 godina

Ko o čemu štaba razmišlja da Rusiju baci na kolena.

Jole

pre 5 godina

Kakav analitički tekst, Rusija neće napasti ukrajinu jer bi je zapad, sankcijama bacio na kolena. Zapadnoj, licemernoj politici (i medijima) ne dolazi u obzir da Rusija neće napasti Ukrajinu, jer ne želi da ratuje protiv braće. Iz tog razloga se i krenulo u razbijanje pravoslavne verske zajednice u Ukrajini. Ja često srećem Ukrajince koji rade po evropi, 99% njih ne mrzi Rusiju, i boje se rata, šta bi nato mogao izazvati u njihovoj zemlji. Znaju to nato osvajači, zato se i hvale sankcijama, koje najviše štete običnom narodu na obe strane. Ukrajina je pod uticajem fašističke manjine (jako agresivne i krvoločne) i njih se boje više nego Rusije, ali to se ne može pročitati u medijima jer ne odgovara NATO "humanistima".

Ron Jeremy

pre 5 godina

Исто ће добити и Србија од Русије - лепе речи - у случају рата на КиМ.

Milovan

pre 5 godina

Za ruski gas zapad nema alternativu. Uvođenjem sankcija Rusiji ruski jedini pravi odgovor bi bio zavrtanje slavina gasovoda što bi na zapadu izazvao velike nevolje i nazadovoljstvo stanovnika. Ozbiljnije sankcije Rusiji zapad nije u stanju da uvede veću štetu bi naneli sebi nego Rusiji. Hoće li uvođenjem sankcija u zimskom periodu ostaviti svoje stanovništvo da se smrzava.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija