• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.12.2018

13:27

HIT! PUTIN U STRIPU SA SUPERMENOM! Šef Kremlja se zakačio sa superherojem i.. ŠTA MISLITE KO JE POBEDIO?

Vesti

HIT! PUTIN U STRIPU SA SUPERMENOM! Šef Kremlja se zakačio sa superherojem i.. ŠTA MISLITE KO JE POBEDIO?

Podeli vest

Ruski lider pojavljuje se u najnovijem izdanju "DC komiksa". On želi da napadne SAD jer je njihov agent pobio ruske civile, međutim, čuveni stripski superheroj pokušava da ga odgovori od toga

Amerikanci su toliko opsednuti ruskim predsednikom Vladimirom Putinom da je čak postao lik i u njihovim stripovima. U najnovijem izdanju kompanije "DC komiks" Putin želi da napadne SAD jer je njihov agent pobio ruske civile, ali čuveni superheroj Supermen putuje u Moskvu i pokušava da ga od toga odgovori.

Opsesija

Strip je još jedan od dokaza da su Amerikanci potpuno opsednuti Putinom

Strip pod nazivom "Časovnik sudnjeg dana", koji je štampan u ograničenoj seriji, privukao je ogromnu pažnju samo nekoliko dana nakon što je objavljen. U njemu se, osim Putina i Supermena, pojavljuje i superheroj Fajerstorm iz poznatog američkog stripa "Stražar" (Watchmen). Priča počinje time što Fajerstorm, tokom puta u Moskvu, slučajno pretvori ruske civile u staklo. Zbog toga je Putin besan i mobiliše vojsku. Ruski lider, nacrtan na Crvenom trgu pored oklopnih vozila i hiljada vojnika, poručuje da više neće tolerisati američke laži i obećava osvetu zbog napada Fajerstorma, koji radi za vladu SAD.

(FOTO) SUPERPUTIN NA KALENDARU ZA 2019. Vladimir se na fotkama igra s tigrom, puca iz pištolja, lovi ribu, kupa se u ledenoj vodi, igra hokej... (FOTO)

Baš u trenutku kad se Putin sprema da objavi rat Americi, stojeći ispred Kremlja, doleće Surpermen. S obzirom na to da je poštovan i u SAD, ali i u Rusiji, Supermen pokušava da ubedi Putina da je sve bio veliki nesporazum i da Fajerstorm nije namerno pretvorio ljude u staklo.

Foto: printscreen

Zverski predstavili Asada

Kompanija "DC komiks" zverski je predstavila sirijskog predsednika Bašara el Asada u jednom od prethodnih brojeva stripa "Časovnik sudnjeg dana". U njemu Supermen posećuje ratom razorenu Siriju, kojom vlada poznati stripski antiheroj Crni Adam. On predstavlja Supermenu dečaka Nabila Azmaha iz Dume, kojem je porodica ubijena u ratu.
- Sestra mu je stradala u hemijskom napadu koji je pokrenuo Asad, ruska marioneta - rekao je Crni Adam Supermenu.

- Fajerstorm nije hteo da povredi civile. On može da upotrebi svoje supermoći da vrati ljude u njihovo prvobitno stanje - rekao je Supermen Putinu.

Ruski lider ga prekida i govori mu da ima dokaze da je Fajerstorm američki agent.

- Ovo je bio napad protiv ruskog naroda. Nije u redu to što ti pokušavaš da me ubediš u suprotno pred ljudima koje je Fajerstorm ubio - naveo je Putin.

U tom trenutku na scenu stupa Fajerstorm, noseći u rukama rusko dete koje je povratio u život. Ruski vojnici bez obzira na to počinju da pucaju u njega, a Supermen uskače i spasava dete. Putin gleda sav taj haos i uz pomoć svojih agenata ulazi u automobil i odlazi sa Crvenog trga. Tom scenom se završava novo izdanje stripa.

Ruski predsednik nije komentarisao da li mu se dopada strip, međutim, mediji u Moskvi pišu da je to još jedan dokaz da su Amerikanci potpuno opsednuti Putinom. S tim je saglasan i portal "Raša tudej", koji je objavio da je Putin u izdanju "DC komiksa" ipak predstavljen kao razuman čovek jer je spreman da sasluša Supermenove argumente.

DA LI JE TO PTICA? DA LI JE TO AVION? NE! TO JE - SUPERPUTIN!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 5 godina

Ma nije ih namerno pobio. Oni su samo KOLATERALNA STETA. Naziv koji su degenerici sa zapada izmislili da opravdaju civilne zrtve. Naziv nastao u toku bomardovanja devedesetih.

Nemanja

pre 5 godina

Zamolio bih Informer i gospodina Vucicevica da se malo pise o ovoj temi. Zasto se pobogu u Srbiji niko ne seti da predamo molbu Rusiji da Srbija udje u sastav Ruske Federacije. Problem KiM odmah prebacujemo na Moskvu koja ima vise snage da se bori sa time. Odmah bih potpisao ulazak Srbije u Rusku Federaciju. Sta fali Kaljiningradskoj oblasti? Pozdrav

Budjenje

pre 5 godina

Зар теби пријатељу стварно није јасно да је Русији до Србије стало као до лањског снега ......Не би нас хтели ни џаба.....

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija