• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.12.2018

19:57

(VIDEO) PUTIN POSLAO BOMBARDERE U AMERIČKI KOMŠILUK: Vojska Rusije na vežbama u Venecueli!

Vesti

(VIDEO) PUTIN POSLAO BOMBARDERE U AMERIČKI KOMŠILUK: Vojska Rusije na vežbama u Venecueli!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin poslao je dva supersonična bombardera "tupoljev-160" na vojne vežbe u Venecuelu, što je razbesnelo Amerikance

Vojska Venecuele oduševljeno je dočekala ruske avione i navela da će pomoću njih pokazati da je spremna da brani svoju državu od pretnje SAD.

Dva najveća supersonična aviona na svetu "tu-160" sa ruskom posadom sletela su u ponedeljak na međunarodni aerodrom "Simon Bolivar", gde ih je dočekala počasna garda venecuelanskih vazduhoplovnih snaga. Ruski piloti, obučeni u narandžaste uniforme, predstavili su kolegama iz Karakasa nove modele aviona koje zovu "beli labud".

Ministar odbrane Venecuele Vladimir Padrino Lopez naveo je da su, osim dva "tupoljeva", sletela i dva transportna aviona "antonov-124" i "iljušin-62" kako bi učestvovala u manevrima "Rusija-Venecuela 2018".

(VIDEO) NAJSTRAŠNIJA AMERIČKA NOĆNA MORA: KINA I RUSIJA PRAVE "ISTOČNU ANTANTU" - SAD I NATO dobili protivnika od kojeg hvata jeza!

- Pripremamo se da branimo Venecuelu kad god nam to bude zatrebalo. To ćemo uraditi pomoću naših prijatelja iz Rusije sa kojima gradimo duboke veze. Demonstriraćemo da posedujemo veliku snagu u slučaju invazije neprijateljskih sila - rekao je Lopez.

IRSKA U ŠOKU! Više od 300 dece seksualno zlostavljano u izviđačima!

Zvaničnici Rusije naveli su da je u pitanju prijateljska poseta kako bi pokazali kolegama iz Venecuele najnovija dostignuća u vazduhoplovstvu. Zato su u Karakas i poslati najveći borbeni avioni brži od zvuka. Oni mogu da nose nuklearne i konvencionalne rakete, a prelaze razdaljinu od 12.000 kilometara bez dopune goriva.

Pompeo: Korumpirane zemlje razbacuju pare
Peskov: Vojni budžet SAD bi nahranio Afriku

Američki državni sekretar Majk Pompeo pobesneo je zbog ruskih vojnih vežbi u Venecueli. On je optužio Moskvu i Karakas da se bahate i rasipaju novac.
- Ovo je primer kako dve korumpirane vlade rasipaju javne fondove, guše prava i slobode dok njihovi narodi pate - naveo je Pompeo na Tviteru.
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov odgovorio je Pompeu da ne treba da brine zbog "rasipanja novca".
- Američki vojni budžet je toliko veliki da bi njime mogli da nahrane celu Afriku - rekao je Peskov


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 5 godina

Hahaha ,..." Dok se njihov narod pati i gladuje " ,sta kaze ovaj sedi i debeli Amerikanac ,otekao od aditiva i brze hrane ,sosova . Prosla sedmica ,Rusi sa familijama preplavili Dominikansku Republiku na " zimovanju" uz sunce i pesak na plazama tog ostrva .Koja je ovo bagra od drzave i naroda ,ta Amerika .

Rasputin

pre 5 godina

Отишли су на вежбу, па ће да се врате. Американци већ годинама вежбају у Украјини. Ништа страшно.

Anarhista

pre 5 godina

Бахате и расипају новац. Хахахахахахаха.

Ljube

pre 5 godina

Neviđeni licemeri - vojne vežbe Rusije u Venecueli i to slanje samo nekoliko aviona su problem, bahaćenje i rasipanje para a vežbe Amerike u Poljskoj, u Baltičkim zemljama, u Crnom moru su domaćinsko ponašanje. Zaista je krajnje vreme da se tim nasilnicima stane za vrat i da ta zver bude ztvorena u kavez.

Ljube

pre 5 godina

Kad Rusija u Venecuelu pošalje DVA aviona onda je to rasipanje novca a kad Amerika u Baltičke zemlje pošalje stotine tenkova, desetine aviona i HILJADE vojnika onda je to domaćinski ! Koji su to licemeri, to svet još nije video ...

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija