• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

16.12.2018

13:54

ISLAM ÜBER ALLES! U Nemačkoj ove godine rođeno 30.000 migrantskih beba

Vesti

ISLAM ÜBER ALLES! U Nemačkoj ove godine rođeno 30.000 migrantskih beba

Podeli vest

U Nemačkoj je ove godine rođeno 30.000 migrantskih beba

Agencija navodi da Nemačka predviđa smanjenje broja zahteva za azil do kraja godine uprkos hiljadama migrantskih beba koje su u zemlji rođene.

Nemački list "Bild" danas je objavio preliminarni izveštaj koji navodi da će do kraja godine biti ispunjeno ukupno oko 166.000 zahteva za azil

Broj zahteva za azil je, navodi se, smanjen u odnosu na 2017. godinu, kada je iznosio 198.317.

Taj broj je takođe ispod predviđenog vladinog maksimuma za godinu dana, koji iznosi između 180.000 i 220.000 zahteva.

Foto: AP Photo

 

U Nemačku je tokom 2015. i 2016. godine ušlo više od milion tražilaca azila, većina njih bežeći od rata u Siriji, Iraku i Avganistanu. Od tada je protok migranata značajno smanjen, navodi agencija.

Osim toga, zvaničnik nemačke organizacije poslodavaca kazao je da integracija migranata u radnu snagu Nemačke ide mnogo bržim i boljim tokom od očekivanog, sa 400.000 njih koji se već školuju ili obučavaju za određne poslove.


SRBIJA U OPASNOSTI! 400.000 TURAKA DOLAZI DA TRAŽI DRŽAVLJANSTVO: Balkan posle ovog više neće biti isti!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 5 godina

30.000 tuđih beba, divota. Zauzimanje teritorije bez rata. Novi način ratovanja, umesto oružja, ratuju sa đo*om. Sve čovek izmisli, pa i ovo ! ! ! ! ! ! !

Trtica

pre 5 godina

Mi smo prvi to iskusili u sfrj sa bosanskim i ostalim muslimanima a onda najdrastičnije sa majmunima šiptarskim...kurcom i terorom su nam otimali teritoriju!!!

Marcco

pre 5 godina

Iz Sirije ih je najmanje, naročito od kada su Rusi uveli takav takav red. 90% iz beži iz Američkih demokratija kao sto su Avganistan, Pakistan, Irak...

Verka

pre 5 godina

30,000 Migrantskih Beba.Po Abanskom sistemu,kao na Kosovu i Metohiji.koliko ce da ih se jos rodi za narednih 50 god?imace Nemacka,Kosovski problem,u svom dvoristu.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija